Azur Immobiliën

  1. Home
  2. West-Vlaanderen
  3. Knokke-Heist
  4. Azur Immobiliën

Immokantoor Azur Immobiliën

Zeedijk-Albertstrand 516, 8300 Knokke-Heist, België

Over Azur Immobiliën

Als wonen kunst wordt...

 

Wenst u te verkopen ?

Azur Immobilien verkoopt wekelijks eigendommen. Hierdoor kennen wij de markt door en door. Een marktconforme prijsbepaling is een belangrijk onderdeel van onze opdracht en is cruciaal voor een geslaagde transactie.Na het verkrijgen van uw opdracht starten wij onmiddellijk met de opmaak van uw dossier, dit in samenspraak met uw notaris. Een bodemattest wordt aangevraagd, alsook de kadastrale gegevens.

 

Met een belangrijk publiciteitsbudget wensen we alle toevertrouwde eigendommen in de kijker te zetten. Hiervoor worden zowel regionale als nationale kanalen aangewend, variërend voor elk type vastgoed.Elk eigendom wordt op een aantrekkelijke manier in beeld gebracht. Grotendeels worden de foto's gemaakt door externe professionele fotografen. Een eerste goede indruk is een must bij publicatie van uw eigendom.

 

Onze website www.azur-immo.be wordt maandelijks door honderden bezoekers bekeken. De eigendommen worden op een klassevolle en aantrekkelijke manier voorgesteld met grote foto's, een liggingsplan en detailinfo. Bij interesse weet de surfer onmiddellijk waar gebeld.

 

U wordt dag na dag bijgestaan door mijn professionele en persoonlijke service. Mijn passie voor het vak, mijn ervaring en mijn verkoopspsychologie staan in voor de vlotte verkoop of verhuur van uw eigendom.Van zodra uw eigendom gepubliceerd wordt, ontvangen alle, door ons gekende, kanditaten een e-mail. Dit is een eerste bron om een geschikte koper of huurder te vinden voor uw eigendom.

 

Zolang wij geen geschikte koper of huurder gevonden hebben voor uw eigendom bent u geen makelaarsloon verschuldigd. Dit uitgangspunt maakt deel uit van de open houding die wij permanent t.o.v. onze klanten beogen. Dit alles met de focus op een vlotte verkoop of verhuur van uw eigendom. Dit komt u, als opdrachtgever, ten goede.

 

Ons kantoor is up-to-date en gelegen op een commerciële topligging waardoor onze etalage veel bekeken worden.