Berth Immobiliën Sint-Genesius-Rode

  1. Home
  2. Vlaams-Brabant
  3. Sint-Genesius-Rode
  4. Berth Immobiliën Sint-Genesius-Rode

Immokantoor Berth Immobiliën Sint-Genesius-Rode

Zoniënwoudlaan 40, 1640 Sint-Genesius-Rode, België

Over Berth Immobiliën Sint-Genesius-Rode

Berth Immobiliën, gevestigd in Sint-Genesius-Rode, biedt al 38 jaar lang deskundige vastgoeddiensten aan. Ons team zet zich in voor het realiseren van realistische prijzen en het leveren van professioneel advies, gesteund door onze uitgebreide ervaring in de vastgoedmarkt. Wij zijn zeven dagen per week actief en toegewijd om uw pand te verkopen binnen een redelijke termijn, dankzij onze gedrevenheid en constante bereikbaarheid.

Onze kracht ligt in ons uitgebreide internationale klantenbestand. Voor elke woning die te koop wordt gesteld, bereiken we onmiddellijk tussen de 500 en 1.000 potentiële kopers via e-mail, wat de verkoopkansen aanzienlijk verhoogt. Wij staan zowel kopers als verkopers bij gedurende het gehele verkoopproces. Voor kopers faciliteren we het verkrijgen van leningen en assisteren we bij prijsonderhandelingen. Verkopers helpen we bij het vaststellen van een realistische verkoopprijs en bieden we ondersteuning waar nodig.

Sint-Genesius-Rode, een schilderachtige gemeente nabij Brussel, staat bekend om zijn groene omgeving en residentiële karakter, wat het een aantrekkelijke plek maakt voor zowel gezinnen als investeerders. Of u nu interesse heeft in verkoop, verhuur of de aanschaf van nieuw vastgoed, Berth Immobiliën biedt een persoonlijke service en professionele begeleiding.

Kies voor Berth Immobiliën in Sint-Genesius-Rode voor een ervaren en toegewijde partner in al uw vastgoedbehoeften.

3 beoordelingen over Berth Immobiliën Sint-Genesius-Rode