CBI Immo Strombeek

  1. Home
  2. Vlaams-Brabant
  3. Strombeek-Bever
  4. CBI Immo Strombeek

Immokantoor CBI Immo Strombeek

Verbeytstraat 1, 1853 Strombeek-Bever, België

Over CBI Immo Strombeek

Gratis schatting
Hiervoor komt één van onze experts altijd ter plaatse. De schatting wordt gebaseerd op een vergelijkende studie en een eigen waardebepaling op basis van onze jarenlange kennis en ervaring.
Vele directe criteria worden bij de waardebepaling betrokken : de ligging, vorm van het terrein, bewoonbare oppervlakte, materiaalkeuze, algemene staat van het gebouw, de afwerking rekening houdend met de vetusteit (slijtage), eventuele uit te voeren werken, eventuele uitbreidingsmogelijkheden (het potentieel), energiekosten (EPC waarde), nabijheid van scholen/winkels/openbaar vervoer/autosnelwegen, lasten van mede-eigendom voor o.a. appartementen, etc.
Bovendien wordt er ook een vergelijking gemaakt met concrete referentiepunten uit de CBI IMMO database of uit concurrerende panden die op het tijdstip van schatting te koop aangeboden worden via verschillende media.
Op basis van dit alles bepaalt CBI IMMO een realistische vork van verkoopwaarden in de huidige marktomstandigheden en doen wij een aanbeveling van vraagprijs voor lancering en van verkoopstrategie.
Cruciaal in de schattingsfilosofie van CBI IMMO is de term “realisme”. Wij wensen onze eigenaars nl. een realistisch beeld te geven van een normaal te verwachten verkoopprijs. Het is te gemakkelijk om u te doen dromen van een te hoge vraagprijs en zo uw opdracht tot bemiddeling te bekomen, maar achteraf heeft niemand baat bij een verkoopstrategie waarbij een te hoge lanceringsprijs gebruikt werd, waardoor uw pand “verbrand” raakt in de markt.
Wenst u dus een gratis, volledig vrijblijvende en realistische waardebepaling van uw onroerend goed, contacteer ons zo snel mogelijk!


Marktconforme prijsbepaling.
Volledige dossiersamenstelling met alle wettelijk noodzakelijke attesten. (elektriciteitsattest, EPC, kadastrale legger, stedenbouwkundige inlichtingen etc.)
Waardevolle tips voor betere presentatie van uw eigendom.
Zeer uitgebreide publiciteit
(combinatie van regionale, nationale, gespecialiseerde pers, belangrijkste internetsites, panelen, vitrines en kantoren)
Database met kandidaat kopers
(automatisch mailing via ons softwareprogramma)
Georganiseerde bezoeken onder leiding van onze professionele verkopers.
Opgericht in 1975.
Met drie volledig geïntegreerde kantoren (Meise, Strombeek-Bever en Vilvoorde) en een team van 13 vastgoedprofessionals is CBI IMMO uitgegroeid tot de toonaangevende vastgoedgroep in
Vlaams-Brabant en Brussel.
Professioneel geleide onderhandelingen.
Tijd tot Verkoop : 60% binnen de maand, 90% binnen de 3 maand, 95% binnen de 6 maand.
Concurrentiële verkoopscommissie met basisregel ‘geen verkoop = geen kosten’.


activiteiten
Bemiddeling bij verkoop en verhuur