CDS IMMO Lubbeek

  1. Home
  2. Vlaams-Brabant
  3. Linden
  4. CDS IMMO Lubbeek

Immokantoor CDS IMMO Lubbeek

Houwaartstraat 134, 3210 Linden, België

Over CDS IMMO Lubbeek

CDS IMMO, gevestigd in Lubbeek, biedt ongeƫvenaarde expertise in de vastgoedmarkt. Opgericht door Christophe De Schaepmeester en Nadine Schrevens, beide met een diepe wortel in de vastgoedsector, brengt het bureau meer dan 65 jaar gecombineerde ervaring naar de tafel. Met de toevoeging van hun kinderen, Jarne De Schaepmeester en Anouck Van Haute, versterkt het familiebedrijf zijn aanbod met een verse dynamiek en een moderne aanpak.

In de pittoreske gemeente Lubbeek, bekend om zijn groene landschappen en residentiële charme, is CDS IMMO uw toegangspoort tot een breed scala aan vastgoeddiensten. Onze focus ligt op het leveren van maatwerkoplossingen in verkoop, verhuur, projectontwikkeling en nieuwbouw, waarbij we altijd uitgaan van het principe: geen verkoop, geen kosten.

Ons aanbod omvat alles van professioneel vastgoedadvies, zorgvuldige waardebepalingen, en de complete afhandeling van alle wettelijke vereisten tot de creatie van een aantrekkelijk verkoop- of verhuurdossier. Wij zorgen voor een opvallende zichtbaarheid van uw pand via uitgekiende marketingstrategieën, zowel online als in onze prominente etalages in Lubbeek en de bredere regio rond Leuven.

CDS IMMO onderscheidt zich door een persoonlijke en transparante benadering, waarbij uw belangen altijd voorop staan. Van het eerste advies tot de notariële akte, ons team begeleidt u met een combinatie van professionaliteit, eerlijkheid en een grondige kennis van de lokale markt.

Wilt u deelnemen aan de levendige gemeenschap van Lubbeek en zoekt u naar de ideale woon- of investeringsmogelijkheid? Of bent u van plan uw eigendom in Lubbeek of omstreken te verkopen of te verhuren? CDS IMMO staat klaar om u te ondersteunen met een service die net zo uniek en verwelkomend is als Lubbeek zelf. Ontdek de mogelijkheden met ons en laat uw vastgoeddromen werkelijkheid worden.

 

5 beoordelingen over CDS IMMO Lubbeek