CENTURY 21 @Home Tongeren

  1. Home
  2. Limburg
  3. Tongeren
  4. CENTURY 21 @Home Tongeren

Immokantoor CENTURY 21 @Home Tongeren

Grote Markt 2, 3700 Tongeren, België

Over CENTURY 21 @Home Tongeren

Bij Century 21 @Home in Tongeren zetten we ons in voor een volledig transparante en vertrouwensvolle relatie met onze klanten. Wij houden u gedurende het gehele proces op de hoogte en beantwoorden graag al uw vragen. Onze aanpak weerspiegelt onze toewijding aan heldere communicatie en betrouwbaarheid.

Onze kwaliteitsgarantie is zo solide als goud, de kleur die zowel CENTURY 21 symboliseert als onze standaard voor uitmuntende service. Wij streven ernaar om u de beste ervaring in de vastgoedsector te bieden, ondersteund door de expertise en het prestige van het wereldwijde CENTURY 21-netwerk.

Met ons 'no cure, no pay'-beleid garanderen we dat als we uw eigendom niet binnen de afgesproken termijn verkopen, u ons niets verschuldigd bent. Deze belofte onderstreept onze inzet en vertrouwen in ons vermogen om uw vastgoed met succes te verkopen.

Wij bieden een gratis professionele waardebepaling van uw eigendom, gebaseerd op een grondige CENTURY 21 marktstudie, uitgevoerd door onze ervaren vastgoedexperts. Dit zorgt voor een nauwkeurige en marktconforme prijsstelling van uw eigendom.

Kiezen voor Century 21 @Home betekent kiezen voor de marktleider. Als onderdeel van 's werelds grootste makelaarsnetwerk, met een kwarteeuw ervaring in België en meer dan 10.000 kantoren wereldwijd, zijn wij uw voor de hand liggende keuze voor vastgoedtransacties.

Tongeren, de oudste stad van België, is rijk aan historisch erfgoed en cultuur. Deze charmante stad biedt een unieke combinatie van historische bezienswaardigheden, moderne voorzieningen en een levendige gemeenschap. Met Century 21 @Home in Tongeren profiteert u van onze uitgebreide lokale kennis en wereldwijde expertise, of u nu uw eigendom verkoopt of op zoek bent naar uw droomwoning in deze historische en sfeervolle stad.

1 beoordeling over CENTURY 21 @Home Tongeren

image description

Een plezier om met Bert en Peter te werken. Spijtig dat het maar even geduurd heeft want ze hadden vrijwel meteen een koper voor ons pand. Aanbevolen !!