CENTURY 21 Locus

  1. Home
  2. Oost-Vlaanderen
  3. Beveren
  4. CENTURY 21 Locus

Immokantoor CENTURY 21 Locus

Oude Zandstraat 30, 9120 Beveren, België

Over CENTURY 21 Locus

Bij CENTURY 21 Locus in Beveren zetten we ons in voor volledige transparantie, wat essentieel is voor het opbouwen van een vertrouwensrelatie met onze klanten. Gedurende het hele vastgoedproces houden we u op de hoogte, en ons team van deskundige professionals staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van betrouwbare begeleiding.

Onze gouden kwaliteitsgarantie symboliseert onze toewijding aan het leveren van uitstekende service in de vastgoedsector. Deze standaard van uitmuntendheid benadrukt onze inzet voor het bieden van topkwaliteit en hoogwaardige dienstverlening aan onze klanten.

We hanteren een 'no cure, no pay'-beleid, wat betekent dat we ons inzetten om uw eigendom binnen een afgesproken termijn te verkopen. Als dit niet lukt, betaalt u niets, wat ons vertrouwen in onze verkoopcapaciteiten en onze toewijding aan uw succes aantoont.

Bij CENTURY 21 Locus bieden we een gratis professionele waardebepaling van uw eigendom aan, uitgevoerd door onze ervaren vastgoedexperts. Deze schatting is gebaseerd op een grondige marktanalyse, waardoor uw eigendom correct en marktconform geprijsd wordt.

Als onderdeel van het grootste makelaarsnetwerk ter wereld, is CENTURY 21 Locus in Beveren uw ideale keuze voor alle vastgoeddiensten. Met onze uitgebreide ervaring en een netwerk van meer dan 10.000 kantoren wereldwijd, bieden we expertise en bereik die ongeëvenaard zijn.

Beveren, gelegen in de provincie Oost-Vlaanderen, is een levendige gemeente die een mix van stedelijke voorzieningen en landelijke charme biedt. Bekend om zijn rijke culturele erfgoed, prachtige kastelen en parken, en actieve gemeenschapsleven, is Beveren een ideale plaats voor gezinnen en professionals. De nabijheid van de haven van Antwerpen en de goede bereikbaarheid maken het een strategische keuze voor zowel wonen als zakelijke activiteiten. Met CENTURY 21 Locus in Beveren profiteert u van onze lokale kennis en internationale middelen in deze dynamische en aantrekkelijke gemeente.

9 beoordelingen over CENTURY 21 Locus

image description

Het was een zeer aangename samenwerking. Ze zijn altijd bereikbaar, zeer professioneel en super behulpzaam! Wij zijn zeer tevreden over de diensten van dit immokantoor!

image description

Immo Century 21 Locus is een kantoor dat zich van anderen wil onderscheiden, maar daar moeilijk (tot niet) in slaagt. Vriendelijkheid is geen probleem, maar vraag niets wat "out of the box" is. Mijn review van 2/5 is gebaseerd op : - 3/5 voor service voor verkoop => vriendelijk en professioneel. Meer dan 100 documenten te paraferen en te handtekenen, om iedereen (en vooral zichzelf) in te dekken, maar inzage krijgen in bepaalde (specifieke) informatie bleek niet mogelijk. Daarentegen was makelaar wel aanwezig bij de Notaris, wat heden ten dage een uitzondering is. - 1/5 voor service na verkoop => eens de commissie binnen is, moet je niets meer vragen. Blijf je toch aandringen, word je met een kluit in het riet gestuurd en kan je zelf zorgen dat je bekomt hetgeen je nodig hebt. Besluit => Immo Century 21 Locus doet zijn best, maar komt niet verder dan het doorsnee immokantoor : teleurstellend.

image description

Zeer tevreden. Correcte en betrouwbare mensen. Hebben mij enorm snel en goed geholpen met het vinden van een appartement. Zeker een aanrader!

image description

Ik bel voor een woning te kunnen bezoeken die ons heel erg aanstond. Wij bellen 2 maal in de voormiddag omdat we dit zeker niet willen missen en ze beloven ons altijd maar terug te bellen. Volgende ochtend nog altijd niets gehoord en plots staat de woning in optie? Dit is niet eerlijk verlopen denk ik?

image description

Zelfs 1 ster is er teveel aan. Loze beloftes, onprofesioneel, onmenselijk,.. Goeie werknemers die bij een fout immo werkte. Jammer dat werknemers het bedrijf van hun baas recht moeten houden. Tot 2x toe huis verkocht 1x met opschortende voorwaarde. 1x zonder opschortende voorwaarde. Beloofd er een zaak van te maken om aan onze beloofde centen te komen, maakt ons wijs dat hij met een advocaat bezig is. Om dan maanden later erachter te komen dat advocaat van toeten of blazen weet. Waarna advocaat op onze vraag beld naar century 21 om een uitleg, meneer kristof verstraeten doet gewoon of zijn neus bloed. 'Mensen zijn nu bij een andere makkelaar dus ik help ze niet meer' was zijn uitleg. 1 goeie raad, ga er niet mee in zee.

image description

Kun je info gaan horen voor een huis te kopen of te huren