CENTURY 21 New Home

  1. Home
  2. Vlaams-Brabant
  3. Kraainem
  4. CENTURY 21 New Home

Immokantoor CENTURY 21 New Home

Wezembeeklaan 28, 1950 Kraainem, België

Over CENTURY 21 New Home

Bij CENTURY 21 New Home in Kraainem zijn we volledig toegewijd aan transparantie, wat cruciaal is voor het opbouwen van een vertrouwensrelatie met onze klanten. Gedurende het gehele vastgoedproces houden we u op de hoogte, en ons deskundige team staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u van betrouwbare begeleiding te voorzien.

Onze gouden kwaliteitsgarantie weerspiegelt onze toewijding aan het leveren van de beste service in de vastgoedsector. Deze standaard van uitmuntendheid benadrukt onze inzet voor het bieden van topkwaliteit en hoogwaardige dienstverlening aan onze klanten.

We hanteren een 'no cure, no pay'-beleid, wat inhoudt dat als we uw eigendom niet binnen een afgesproken termijn verkopen, u niets betaalt. Dit beleid toont ons vertrouwen in onze verkoopvaardigheden en onze toewijding aan uw succes.

Bij CENTURY 21 New Home bieden we een gratis professionele waardebepaling van uw eigendom aan, uitgevoerd door onze ervaren vastgoedexperts. Deze schatting is gebaseerd op een uitgebreide marktanalyse, waardoor uw eigendom correct en marktconform geprijsd wordt.

Als onderdeel van het grootste makelaarsnetwerk ter wereld is CENTURY 21 New Home in Kraainem uw ideale keuze voor alle vastgoeddiensten. Met onze uitgebreide ervaring en een netwerk van meer dan 10.000 kantoren wereldwijd, bieden we ongeëvenaarde expertise en bereik.

Kraainem, gelegen in de Belgische provincie Vlaams-Brabant, is een rustige en charmante gemeente aan de rand van Brussel. Het staat bekend om zijn groene omgeving, aangename woonwijken en uitstekende verbindingen met Brussel, wat het een aantrekkelijke locatie maakt voor zowel gezinnen als professionals. Met zijn mix van landelijke rust en stedelijke nabijheid, is Kraainem een ideale plek voor diegenen die de voordelen van stadsleven willen combineren met een vredige en kwaliteitsvolle levensstijl. Met CENTURY 21 New Home in Kraainem profiteert u van onze lokale kennis en internationale middelen in deze aantrekkelijke en strategisch gelegen gemeente.

10 beoordelingen over CENTURY 21 New Home

image description

Efficiënt en professioneel bureau. Ze geven altijd goed advies. Bovendien zijn ze super aardig :-)

image description

Wij zijn zeer tevreden over de service. Ze hebben ons pand tegen de afgesproken prijs verkocht en hun begeleiding tijdens het soms ingewikkelde proces was zeer professioneel. Ik kan dit makelaarskantoor ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een toegewijd en deskundig team voor hun vastgoedbehoeften. Hartelijk dank aan Donat en Gauthier voor hun uitstekende werk!

image description

Zeer goede ervaring! Snelle verkoop van ons pand. We waardeerden de ondersteuning van het makelaarskantoor met betrekking tot de verschillende procedures en documenten die nodig waren voor de verkoop. Warm team!

image description

Zeer goede ervaring! Aan te bevelen!

image description

Zeer goede opvolging, expertise van het agentschap. Een aanrader voor toekomstige verkopers/ kopers.

image description

Agence service 0 !! personne très désagréable, à ne surtout pas travailler avec eux . C'est vraiment une honte

image description

Ne vendez surtout pas par cette agence. Pratique plus que discutable.