Casaconsult

  1. Home
  2. Vlaams-Brabant
  3. Liedekerke
  4. Casaconsult

Immokantoor Casaconsult

Stationsstraat 357, 1770 Liedekerke, België

Over Casaconsult

Bij het contacteren van Casaconsult ben je verzekerd van een vrijblijvende en efficiënte aanpak. We zijn beschikbaar voor een eerste kennismakingsgesprek, geven je exclusieve toegang tot ons portfolio van niet-gepubliceerde panden, bieden aanvullende informatie over bestaande advertenties, verstrekken details over de verschillende eilanden, en staan klaar met administratieve ondersteuning en vertaaldiensten. De zoektocht naar jouw droomwoning begint bij het zetten van die ene belangrijke stap: het contacteren van Casaconsult.

Ons team bestaat uit Jessie, die een masterdiploma in de rechten heeft, en Nick, die Engels en Spaans studeerde aan de Universiteit van Gent en commercieel Engels doceert aan hogeschool Vives binnen de opleidingen vastgoed en verzekeringen. Dankzij onze professionele achtergrond en persoonlijke ervaring met de aankoop van vastgoed op Lanzarote, hopen we een meerwaarde te bieden aan klanten die dromen van een eigen woning op Lanzarote of Gran Canaria.

Als je overweegt een woning of appartement te kopen of verkopen op de Canarische Eilanden en op zoek bent naar gratis begeleiding in het Nederlands, nodigen we je van harte uit om contact op te nemen met Casaconsult.

5 beoordelingen over Casaconsult

image description

Nick en Jessie hebben ervoor gezorgd dat zowel de verkoop van ons vorige huis te Ternat als de aankoop van ons nieuwe huis te Roosdaal vlot en vlekkeloos verlopen is. Ze lopen met plezier de extra mijl met je mee en leveren meer dan waar voor hun geld. Perfecte begeleiding en advies van begin tot eind, van A tot Z. We zullen ons beslist hun enthousiasme, uitgebreide vastgoedkennis en tomeloze inzet blijven herinneren, alsmede hun continue bereikbaarheid zeven dagen op zeven. Nog veel succes gewenst met de uitbouw van jullie immobiliënkantoor dat al een mooie ervaring en expertise uitgebouwd heeft met de verkoop van verscheidene panden in België en de Canarische eilanden (Lanzarote en Gran Canaria) !

image description

Dankzij de behulpzaamheid en de kennis van zaken van Nick & Jessie is de aankoop van ons pand in Lanzarote van een leien dakje gelopen. Zij hebben ervoor gezorgd dat alle stress die we op voorhand hadden door hun tussenkomst onterecht bleek te zijn. Een absolute aanrader voor een zorgeloze aankoop in Lanzarote.

image description

Fijne ervaring, dank u wel Jessie en Nick, het was heel aangenaam en zeer vruchtbaar, perfect!!!

image description

Tijdens onze vakanties werden we langzaam maar zeker verliefd op Lanzarote en al snel werd duidelijk dat dit het eiland zou worden waar we een tweede verblijf wilden. Maar hoe begin je aan zoiets als je de taal niet spreekt en niet vertrouwd bent met de administratieve en juridische kant ter plaatse? Heel eenvoudig: met Jessie en Nick. Van bij de start kregen we alle nodige informatie en tips om goed voorbereid aan onze zoektocht te beginnen. Ze brachten voorstellen aan, gingen panden voor ons bezoeken en na enkele maanden vonden we ons droomhuis. Klaar voor de volgende fase dus, die ook perfect werd begeleid door Jessie en Nick. Het werd een zorgeloze aankoop, dankzij hen. En hun excellente service gaat nog verder dan dat. Jessie en Nick gaven ons ook heel wat extra informatie: Wie kan helpen bij de verbouwing? Waar kan ik een alarm bestellen? En nog zoveel meer. Het is dus duidelijk dat wij enorm tevreden zijn. Dankzij Jessie en Nick gaat onze droom in vervulling, en werd dit een zorgeloos parcours.

image description

Topadviseurs die niet enkel meedenken in de zoektocht naar een huisje, maar ook zeer goed begeleiden bij de praktische zaken en afhandeling. Zorgt voor zeer veel gemoedsrust bij de aankoop in het toch wat onbekende buitenland.