Certes Immo Diest

  1. Home
  2. Vlaams-Brabant
  3. Diest
  4. Certes Immo Diest

Immokantoor Certes Immo Diest

Hasseltsestraat 17, 3290 Diest, België

Over Certes Immo Diest

Immo Diest, ontstaan uit het vroegere V&V Immo (opgericht in 1999 door Pascale Vanaudenhove en Jan Vanonckelen), is op vlak van verkoop en verhuur van vastgoed een gevestigde waarde in de regio en heeft tevens het grootste aanbod.

 

Sinds kort zijn we uitgebreid naar de regio Halen, Herk-de-Stad en Tessenderlo. Zo kunnen wij ons aanbod in de regio nog meer uitbreiden en afstemmen op uw noden en wensen.

 

Als lid van vzw Certes, een vereniging van kwaliteitsmakelaars, dragen wij het Certes kwaliteitslabel en is Immo Diest een gereputeerd vastgoedkantoor dat bekend staat voor zijn professionele aanpak en een kwalitatief aanbod.

 

U verkoopt of verhuurt uw pand? U wilt dit vlot afhandelen in vol vertrouwen en zonder zorgen?

 

Immo Diest gaat een extra inspanning niet uit de weg om uw woning, appartement, bouwgrond of opbrengsteneigendom in de kijker te plaatsen en succesvol te verkopen of te verhuren. Als uw makelaar, begeleidt en ondersteunt Immo Diest u bij alle stappen in het ganse verkoop- of verhuurproces.

 

Een vrijblijvende en deskundige waardebepaling van uw vastgoed:
Tijdens een eerste kennismaking brengen we het te verkopen of verhuren pand in kaart en voeren we een objectieve en marktconforme schatting uit met behulp van verschillende schattingsmethodes. Hierdoor kunnen wij u een zo correct mogelijke prijsraming geven waarbij we rekening houden met alle belangrijke actoren.


Bespreking van onze werkwijze:
Bij een volgende ontmoeting hebben we het over de samenstelling van uw verkoopdossier, de praktische planning en geven we u nog enkele nuttige tips voor het verkoopklaar maken van uw woning.


Uw vastgoed in de kijker:
Wij zetten de troeven van uw pand extra in de verf met onze sterke publiciteitsmiddelen. Wij plaatsen uw pand niet alleen in de kijker via de traditionele kanalen zoals website en mailings, maar zorgen voor een ruime aanwezigheid in het straatbeeld met onder andere opvallende panelen, banners, enz.


Persoonlijke opvolging en begeleiding:
Uw makelaar is en blijft uw vertrouwenspersoon gedurende het ganse traject. Daarnaast zijn wij steeds aanwezig bij geplande bezoeken van potentiële kopers/huurders en staan wij in voor de volledige afhandeling van de uiteindelijke verkoop/verhuur tot en met de sleuteloverdracht en het noteren van de meterstanden.

 

Alle makelaars hebben de BIV-opleiding genoten en zijn stuk voor stuk erkende vastgoedmakelaars die over de nodige expertise beschikken en alle trends en ontwikkelingen in de vastgoedmarkt op de voet volgen.

activiteiten
immobiliënagentschappen, schatter, verhuur/verkoop