Claes & Willems - Ninove

  1. Home
  2. Oost-Vlaanderen
  3. Ninove
  4. Claes & Willems - Ninove

Immokantoor Claes & Willems - Ninove

Edingsesteenweg 364, 9400 Ninove, België

Over Claes & Willems - Ninove

Claes & Willems, een familiebedrijf met een sterke toewijding aan vastgoed, biedt een uitgebreide dienstverlening in Ninove en omstreken. Bij ons kunt u terecht voor zowel de verkoop als de verhuur van diverse soorten vastgoed, waaronder woningen, appartementen, handelspanden, bouwgronden en projectgronden. Ons team staat garant voor deskundig advies en een service van de hoogste kwaliteit, afgestemd op uw persoonlijke behoeften.

In Ninove, een stad met een rijke geschiedenis en een dynamische gemeenschap, zorgen wij voor een accurate waardebepaling van uw vastgoed, wat cruciaal is voor een succesvolle transactie. Onze erkende energiedeskundige verzorgt de opmaak van het energieprestatiecertificaat, terwijl onze vastgoedstyliste u voorziet van professioneel interieuradvies en vastgoedstyling, om uw pand zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor potentiële kopers of huurders. Daarnaast bieden wij professionele vastgoedfotografie en/of video om de unieke kenmerken van uw eigendom optimaal te presenteren.

Bij Claes & Willems nemen we de organisatie van bezichtigingen met geïnteresseerde kandidaten op ons en leiden we de onderhandelingen, steeds met het doel om de beste voorwaarden voor u te realiseren. De afhandeling van uw dossier wordt zorgvuldig begeleid door onze juristen, in samenwerking met uw notaris, om een vlotte en correcte overdracht te verzekeren.

Als bijkomende service bieden wij onze klanten in Ninove gratis gebruik van onze verhuiswagen, wat de overgang naar een nieuwe woning of de verhuizing van uw huurders vergemakkelijkt. Kies voor Claes & Willems in Ninove voor een betrouwbare partner die u met kennis en zorg begeleidt bij al uw vastgoedtransacties.

1 beoordeling over Claes & Willems - Ninove

image description

Zeer goede ervaring met dit makelaarskantoor. Ik huur heel snel en ze volgen mij tijdens het hele proces. De personen zijn erg aardig en behulpzaam. Ik raad aan om met hen te handelen. Nadir