Co Immo Bellefroid

  1. Home
  2. Vlaams-Brabant
  3. Heverlee
  4. Co Immo Bellefroid

Immokantoor Co Immo Bellefroid

Naamsesteenweg 531, 3001 Heverlee, België

Over Co Immo Bellefroid

Co Immo, met haar hoofdkantoor in Leuven Heverlee, staat bekend als een innovatief netwerk van juridisch onafhankelijke vastgoedmakelaars. Hun frisse kijk op de vastgoedmarkt overschrijdt de traditionele gemeente- of regionale grenzen, met diensten aangeboden vanuit meerdere locaties, waaronder Mechelen, Grimbergen, Tienen, en Steenokkerzeel. De vier zaakvoerders, Kristel Van Belle, Annick Puttemans, Vicky Dewitte, en Kris Bellefroid, zijn toegewijd aan strikte ethische normen en bieden een gepersonaliseerde service gekenmerkt door enthousiasme en kwaliteit.

Co Immo onderscheidt zich door zijn professionele en persoonlijke benadering gedurende het gehele transactieproces, belichaamd door discretie en vertrouwen. Hun diensten omvatten een nauwgezette waardebepaling, essentieel voor succesvolle verkoop en verhuur, en de samenstelling van een professioneel vastgoeddossier, inclusief de aanvraag van vereiste attesten, fotodocumentatie, en opvallende publiciteit. Dit alles wordt ondersteund door een uitgebreide promotiecampagne, zowel online als in print, en een persoonlijke begeleiding door ervaren medewerkers aan potentiële kopers of huurders.

In Leuven, een stad bekend om haar rijke geschiedenis, dynamische studentenpopulatie, en bruisende culturele scene, draagt Co Immo bij aan de vastgoedmarkt door sinds 2007 gespecialiseerd te zijn in de verkoop, verhuur, taxatie, en plaatsbeschrijvingen van residentieel vastgoed. Het team in Leuven, geleid door Kris Bellefroid, zet zich in om uw vastgoed zorgeloos te verkopen of te verhuren, aangepast aan uw unieke behoeften.

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de vastgoedmarkt in Leuven en omstreken, biedt Co Immo een ongeëvenaarde service. Met een belofte van "geen verkoop/verhuur, geen kosten", garanderen ze een risicovrije ervaring voor hun klanten. Kris Bellefroid en het Co Immo team in Leuven nodigen u uit voor een vrijblijvende kennismaking en kijken ernaar uit om u te ondersteunen bij al uw vastgoedbehoeften.

4 beoordelingen over Co Immo Bellefroid

image description

Voor een kostuum op maat een echte aanrader,zeer vriendelijk personeel

image description

Topper. Bedankt. Fabian