Immokantoor Copper

Sint Anna Laan 209, 1853 Strombeek-Bever, België

Over Copper

Immo Copper is een dynamisch vastgoedkantoor dat sinds 2006 deel uitmaakt van de groep Copper. De groep Copper is een onafhankelijke financiële dienstengroep, gespecialiseerd in bank-en verzekeringactiviteiten en residentieel vastgoed. Dit verspreid over vier vestigingen in Vlaams-Brabant.

 

U wenst uw onroerend goed te verkopen?
Immo Copper biedt u graag een volledige dienstverlening aan om uw vastgoed tegen de beste prijs te verkopen. Dit omvat:
Een grondig bezoek aan uw vastgoed om deze zo goed mogelijk te leren kennen.
Eeen realistische en kostenloze waardebepaling van uw vastgoed.
Een persoonlijke bespreking en het doornemen van onze afspraken over de manier van samenwerken.
Het maken van een marketingplan op maat en de toelichting ervan.
Het samenstellen van een volledig verkoopdossier met alle nodige documenten, attesten en stedenbouwkundige inlichtingen in het kader van uw verkoop.
Het kenbaar maken van het aan te bieden vastgoed aan ons ruim klantenbestand via e-mail service.
Het organiseren en het verzorgen van de bezoeken door potentiële kopers aan uw vastgoed.
De regelmatige rapportering over de stand van zaken met betrekking tot uw verkoop.
Het voeren van prijsonderhandelingen met de verschillende kandidaat kopers en dit in zeer nauw overleg met u als eigenaar.
Het bijstaan van potentiële kopers in het uitwerken van een haalbaarheidsstudie met betrekking tot de financiering van hun aankoop, met het oog op het afsluiten van de verkoop.
Het afsluiten van de verkoop.
Het opmaken en bespreken van de verkoopovereenkomst in volledig overleg met de notaris naar uw keuze.
U bijstaan bij het verlijden van de akte.


activiteiten
verkoop, verhuur

 

5 beoordelingen over Copper

image description

Onze woning onlangs verkocht via Copper. Van A tot Z een perfecte service ontvangen! Zeer goede en persoonlijke begeleiding

image description

Nieuwe rekening geopend en alle informatie netjes verkregen. Zeer fijne bankbediende.

image description

Mijn rijbewijs gehaald en een eerste autootje. Copper heeft voor mij alle papieren en verzekering in orde gebracht. Bedankt Matthias.

image description

Ik heb reeds verschillende malen contact gehad met het syndicuskantoor Copper en co, meer bepaald met Katy Van Camp, dit over verscheidene jaren. De eerste maal vier jaar geleden toen onze VME een nieuwe syndicus moest kiezen. Helaas werden ze toen niet weerhouden. Nu zitten we met hetzelfde scenario maar is de toestand ernstiger en dringender. Op de laatste Av is het mandaat van de syndicus niet verlengd en moeten we dringend een nieuwe syndicus kiezen. Ik was voorzitter van de laatste Av wat een aantal verantwoordelijkheden en werk met zich meebrengt. Bij deze voorbereidingen heb ik zeer veel steun gehad van Katy. Juridisch advies, bekijken van wetsartikels, opstellen van allerlei lijsten en documenten, enfin nogal wat job waar je nooit mee te maken hebt in het "normale" leven. Ze heeft me UREN geholpen, zonder dat er van enige vergoeding sprake was. Daarom zal ik hun kantoor ook als kandidaat syndicus voordragen bij de Bav volgende week. Als ze hun offerte op een duidelijke wijze komen verdedigen maken ze een reeële kans, en zal onze VME UITEINDELIJK kunnen genieten van een efficiënt, kordaat en transparant beheer. Iets waar we al lang op wachten.

image description

Ontzettend vriendelijke en proffessionele kantoor. Wij hebben met de dienst beheer contact gehad met mevrouw van Camp. Ze is zeer aan te bevelen voor eigenaren die een proffesionele en een hartelijke persoon zoeken als Syndicus voor hun gebouwen. Ze is op de hoogte van alle wetten en regels omtrent gebouwen beheer. Wij zijn stap voor stap begeleid en geïnformeerd, zonder verrassingen.