Den Anker Beheer

  1. Home
  2. Vlaams-Brabant
  3. Diest
  4. Den Anker Beheer

Immokantoor Den Anker Beheer

Demerstraat 51, 3290 Diest, België

Over Den Anker Beheer

Den Anker Beheer, gevestigd in Diest, is een vertrouwde syndicus die de belangen van alle mede-eigenaars vertegenwoordigt, waarbij uw gebouw in bekwame handen is. Als erkende instelling door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV 205060), voldoet Den Anker Beheer aan strikte professionele normen en ethische codes.

Wij zijn altijd beschikbaar om te dienen! Ons portfolio omvat het beheer van meer dan 50 gebouwen verspreid over diverse locaties waaronder Diest, Halen, Scherpenheuvel, Tessenderlo, Ham, Heusden-Zolder, Lummen en Leuven. Deze gebouwen bestaan uit verschillende appartementen of woonunits, waarbij de mede-eigenaars individuele eigenaars zijn van hun respectievelijke eigendommen en tegelijkertijd gezamenlijke eigenaars van gemeenschappelijke ruimtes zoals de inkomhal, lift en tuin.

Om het beheer en de communicatie efficiënt te laten verlopen, is de rol van een syndicus onmisbaar. Den Anker Beheer voert deze rol met expertise uit, waarbij ons takenpakket zich uitstrekt over drie hoofdgebieden: administratief, technisch en financieel beheer, om te verzekeren dat alle aspecten van het gebouwenbeheer professioneel en efficiënt worden afgehandeld.

4 beoordelingen over Den Anker Beheer

image description

Verschrikkelijk lui en onbekwaam. Negeert telefoons en laat problemen maanden aanslepen. Het kan Didier niets schelen dat het al sinds september binnen regent.

image description

Toen we het appartement kochten was het gebouw onbewoonbaar verklaard. Er bleek ook geen syndicus te zijn, ook al is dat verplicht. Den Anker werd als syndicus gevraagd. Niettegenstaande de verschillende moeilijkheden die hij ondervond, heeft hij de onbewoonbaarheid in een recordtempo kunnen opheffen. Als er problemen zijn, kun je altijd op hem rekenen.

image description

Doet erg weinig voor de gebouwen, te regelen zaken slepen soms maanden aan. Krijgen met moeite iets opgelost.