ERA Connect

  1. Home
  2. Limburg
  3. Hoeselt
  4. ERA Connect

Immokantoor ERA Connect

Bilzersteenweg 45B/B1, 3730 Hoeselt, België

Over ERA Connect

ERA Connect in Hoeselt is uw vertrouwde vastgoedpartner, die expertise en passie voor de sector combineert om uitzonderlijke service te bieden. Ons ervaren team nodigt u uit om kennis te maken met de mensen achter ons succesverhaal en onze inspirerende werkomgeving. Gespecialiseerd in de regio's Hoeselt, Bilzen, Tongeren en Riemst, staat ERA Connect klaar om u te helpen uw droomwoning te vinden.

De verkoop van een woning is een significante gebeurtenis in uw leven en kan vaak stressvol zijn. Onze verkoopgids is speciaal ontwikkeld om u te ondersteunen en te adviseren over hoe u de maximale waarde uit de verkoop van uw huis of appartement kunt halen, of u nu kiest voor zelfverkoop of de hulp van een makelaar. In de gids vindt u een gedetailleerd stappenplan, met inbegrip van de voor- en nadelen van de verschillende verkoopmethoden.

Of u nu van plan bent uw eigendom te verkopen of benieuwd bent naar de huidige marktwaarde, ERA Connect in Hoeselt is er om u te voorzien van professionele begeleiding. Onze makelaars gebruiken geavanceerde tools voor marktanalyse om een accurate schatting van uw woning te bieden.

Hoeselt, gelegen in de provincie Limburg, is een charmante gemeente die bekend staat om haar prachtige landschappen en rustige woonomgeving. Met ERA Connect kunt u rekenen op een deskundige partner die u helpt bij het vinden van uw nieuwe thuis of het verkopen van uw huidige woning in deze aangename en gastvrije gemeenschap. Met onze diepgaande kennis van de vastgoedmarkt in Hoeselt en onze toewijding aan uitstekende klantenservice, zijn wij de ideale partner voor al uw vastgoedbehoeften in deze unieke en rustige regio.

5 beoordelingen over ERA Connect

image description

Wij zijn heel tevreden over de professionele aanpak en service van Era die ons geholpen hebben vanaf de schatting tot en met de verkoop van het huis van mijn broer net over de taalgrens. Wouter heeft ons ook de juiste weg gewezen naar een collega in die Franstalige regio terwijl hij zelf aantal administratieve zaken en bezoeken met hen zelf had geregeld om bv mooie representatieve foto's te maken. Daarna heeft Era voor ons binnen een vrij korte termijn een koper gevonden. Ik zou Era echt wel aanraden.

image description

Geweldige samenwerking met het ganse team wat betreft een verkoop van een pand. Zijn zeer bereidwillig om je met alles te helpen van de schatting ,opvraging van nodige documenten, notaris, kortom het totale pakket. Bij vragen zijn ze altijd bereid om je te helpen en het voor je uit te zoeken. ik had niet durven denken dat alles zo zonder stres of zorgen zou kunnen verlopen. De klant komt op de eerste plaats, daar is geen twijfel aan! Bedankt Wouter!!

image description

Era Connect heeft gezorgd voor de verkoop van onze ouderlijke woning. Zeer professionele aanpak, met oog voor het menselijke aspect. De gemaakte afspraken werden steeds nagekomen, administratief perfect op orde, de feedback na een bezoek is optimaal. Het in de markt zetten van de woning is super : website, brochure, flyers, open huis. En je maakt gebruik van het nationale netwerk van Era. Wij zullen bij een eventuele volgende verkoop zeker opnieuw voor Wouter en zijn team kiezen.

image description

Super tevreden van dit Era Connect kantoor. Ik ben enorm goed geholpen door Dries, alles werd me klaar en duidelijk uitgelegd bij de aankoop van mijn huis. Moest ik ooit het huis verkopen raad ik dit bedrijf ten harte aan. Jullie verdienen meer dan 5 sterren! Bedankt voor jullie hulp en raad. Echte toppertjes, die me goed op de hoogte hielden via email, telefonisch, ik moest nooit langer dan een dag wachten. Super fijn om alles zo snel afgehandeld te hebben.

image description

Eerst en vooral wil ik graag het ganse Era team bedanken voor de goede service die ze gegeven hebben. Het intake gesprek en uitleg van Wouter is top, zeer duidelijk en professioneel uitgelegd met de nodige documentatie ,zodat je ook een voorstelling hebt hoe ze te werk gaan. Dries heeft de verkoop uitstekend gedaan, heeft ons telkens telefonisch als per mail op de hoogte gebracht over alles. De communicatie met Goele was ook super, een toffe madam die telkens voor je klaar staat met de nodige uitleg. Moest en we in de toekomst nog een verkoop/verhuur hebben zal ik zeker beroep op dit fijne team doen. Doe zo verder !!