ERA Janssens & Janssens

  1. Home
  2. Vlaams-Brabant
  3. Tielt-Winge
  4. ERA Janssens & Janssens

Immokantoor ERA Janssens & Janssens

Diestsesteenweg 3, 3390 Tielt-Winge, België

Over ERA Janssens & Janssens

ERA Janssens & Janssens maakt de tevredenheid van zijn klanten tot een missie. Wij stellen ons ten doel elke eigenaar een verkoop zonder zorgen te garanderen. Dat betekent een transactieproces dat tot in de puntjes georganiseerd en opgevolgd wordt, geënt op een persoonlijke benadering op maat van de klant, zodat elke verkoper voelt en weet dat zijn woning in goede handen is. De koper mag rekenen op een degelijke en vakkundige begeleiding bij de aanschaf van zijn nieuwe thuis, onder meer door een gedetailleerd en gestructureerd dossier.  

 

We beschikken over de beste producten en meest efficiënte diensten, de meest actuele marketingtools, een grondige vakkennis en jarenlange praktijkervaring. Een continuele groei en verbetering vormen de dagelijkse focus in onze professionele werkzaamheden. Door meer van onszelf te vragen dan een ander verwacht, willen we verkopers en kopers te allen tijde een maximaal resultaat verzekeren.   

 

Van 2002 tot 2011 mocht ERA Janssens & Janssens zich binnen het meer dan honderdvijftien kantoren tellende Belgische ERA-netwerk onafgebroken de klantvriendelijkste immomakelaar noemen. Deze onderscheiding wordt uitgereikt op basis van de resultaten van de tevredenheidsenquête die kopers en verkopers invullen over hun ervaringen met het kantoor.    

 

ERA Janssens & Janssens is een ERA Silver Member, wat betekent dat het kantoor zich tot de twintig best presterende ERA-kantoren mag rekenen.

 

 

3 beoordelingen

image description

Vriendelijke en correct immo kantoor

image description

Geweldige service, toffe zaakvoerders