Immo Acasa

  1. Home
  2. West-Vlaanderen
  3. Brugge
  4. Immo Acasa

Immokantoor Immo Acasa

Oude Zak 1, 8000 Brugge, België

Over Immo Acasa


Ooit begonnen als een bescheiden immokantoor, is Immo Acasa vandaag een vaste waarde in de regio Brugge. De sleutel tot deze gestage groei is onze persoonlijke aanpak, service en de zorg voor het vakmanschap.

Elk dossier opnieuw zetten onze toegewijde verkopers de schouders onder de verkoop van woningen alsof het hun eigendom is. Over alle bijhorende documenten (bodemattest, stedenbouwkundige informatie, elektriciteitskeuring en energieprestatiecertificaat, notariële document) hoeft u zich al evenmin zorgen te maken.


Altijd aan je zijde bij koop of verkoop van je woning

Met passie en toewijding bijten we ons vast in je woondromen: we laten niet los tot we net die woning of dat appartement gevonden hebben dat voor het volle pond voldoet aan je wensen. Wij gaan net zo lang door tot we de droomwoning vinden die aan al je eisen beantwoordt.

Een vlotte verkoop of aankoop van een woning of appartement in de wijde regio Brugge: die begint bij ons op kantoor in het centrum van Brugge. Bij ons team, onze mensen. Die allemaal doordrongen zijn van de basisfilosofie van Immo Vastgoed: we begeleiden kopers en verkopers vanaf de eerste contactname tot ze de sleutel uit handen geven of in handen krijgen.

Vertrouwen bij koop, vertrouwen bij verkoop

Jarenlange ervaring maakt ons vandaag sterker dan ooit. En zoiets, zoiets bouw je alleen op in vertrouwen en wisselwerking met koper en verkoper!

Door onze centrale ligging in het hartje van Brugge, hebben wij de ideale droomlocatie om koper en verkoper te verbinden.


activiteiten
Verkoop, verhuur3 beoordelingen over Immo Acasa