Immo Vervloet

  1. Home
  2. Vlaams-Brabant
  3. Vilvoorde
  4. Immo Vervloet

Immokantoor Immo Vervloet

Hendrik I lei 22, 1800 Vilvoorde, België

Over Immo Vervloet

Immo Vervloet in Vilvoorde biedt professionele begeleiding bij het verkopen van uw woning, startend met een accurate waardebepaling om een vlotte verkoop te waarborgen. Profiterend van onze ervaring en kennis van de lokale vastgoedmarkt, waarborgen wij een realistische prijsstelling die is afgestemd op actuele marktwaardes, verzekerd door onze ?Geen resultaat, geen prestatievergoeding?-benadering.

Wij nemen de volledige verkoopvoorbereiding uit handen, inclusief de vereiste juridische documentatie, waardoor uw eigendom volledig voldoet aan alle wettelijke normen. Daarnaast verzorgen wij een professionele presentatie van uw woning met kwalitatief hoogwaardige foto’s en aantrekkelijke omschrijvingen om de beste eerste indruk te maken.

In onze uitgebreide publiciteitsstrategie wordt uw woning gepromoot via onze eigen website en diverse portaalsites, en we benutten verschillende publiciteitskanalen om uw woning optimaal zichtbaar te maken. Gedurende het gehele verkoopproces bieden we een volledige service aan potentiële kopers, inclusief informatieve bezoeken en voortdurende communicatie.

Bij een succesvolle verkoop coördineren we alles tot aan de definitieve akte, waarbij een correcte verkoopovereenkomst opgesteld wordt in samenwerking met de betrokken notarissen. Bij verhuur van uw eigendom zorgen wij eveneens voor een zorgvuldige aanpak, van de bepaling van de juiste huurprijs tot en met de definitieve ondertekening van de huurovereenkomst.

Naast de traditionele vastgoeddiensten, biedt Immo Vervloet deskundige ondersteuning in vastgoedbeleggingen, begeleidend bij zowel de aankoop als de verkoop ervan, en verzorgen we de volledige verhuurprocedure, mocht dit nodig zijn. Onze service is volledig afgestemd op uw individuele behoeften, met als doel het maximaliseren van uw vastgoedwaarde en het verzekeren van een zorgeloze ervaring.

9 beoordelingen over Immo Vervloet

image description

Top service en heel vriendelijke en eerlijke mensen. Ik zou geen beter immokantoor kunnen bedenken.

image description

Beste Mijnheer Vervloet, zou u niet beter stoppen. Veel praten maar weinig doen. 0 sterren is nog te veel. slechter kan niet.

image description

Zeer triestige zaak om eerlijk te zijn. Afspraken maken en deze niet nakomen. Telefoon niet oppakken. Onbeleefd. Ik denk dat de zaakvoerder beter een andere job zou zoeken. Mensen, neem een ander kantoor onder de arm daar deze mensen enkel uit zijn op geld, geld en geld. ze zijn het niet waard. Hopelijk bewijs ik jullie hier een dienst mee

image description

Professioneel kantoor met uitstekende en vriendelijke service. Veel en eerlijk advies. Goede follow-up. Zeker een aanrader.

image description

Professioneel kantoor met uitstekende en vriendelijke service. Veel en eerlijk advies. Goede follow-up. Zeker een aanrader.

image description

Topkantoor, uitstekende service!

image description

Très lents, ne répondent pas à temps, faudra toujours les appeler pour leur rappeler quelque-chose . Laisse tomber..

image description

Slecht immokantoor. 2 maal afspraak willen maken zonder enig antwoord. Het enige wat je krijgt zijn emails van hun andere panden waar je niet om gevraagd hebt. Antwoorden doen ze helemaal niet. Spijtig dat ik nog 1 ster moet geven minstens hier want 0 zou beter zijn

image description

On ne peut pas mettre de 0, dommage... Nous cherchons une maison depuis plusieurs mois. Après bon nombre de visites, nous avons fait une offre sur un de leur bien qui était largement surestimé. Nous avons eu une réponse qu'ils ne manqueraient pas de nous tenir informé. Bien évidement, nous n'avons jamais eu de nouvelles et la maison est maintenant vendue ! Nous avons donc attendu pour RIEN et devons reprendre nos recherches Manque TOTAL de sérieux et de suivi !! Manque TOTAL de PROFESSIONNALISME À éviter donc...