Immo-Home vastgoedkantoor

  1. Home
  2. Oost-Vlaanderen
  3. Lochristi
  4. Immo-Home vastgoedkantoor

Immokantoor Immo-Home vastgoedkantoor

Pauwstraat 24, 9080 Lochristi, België

Over Immo-Home vastgoedkantoor

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en deskundige makelaar in de regio Oost-Vlaanderen, dan bent u bij Immo-Home aan het juiste adres. Ons team brengt jarenlange ervaring samen op het gebied van financiële dienstverlening, vastgoed, fotografie en vastgoedstyling.

Wij zijn er om u door het gehele verkoopproces te begeleiden, vanaf de eerste dag tot aan het verlijden van de notariële akte, en nemen hierbij al uw zorgen en stress weg.

Daarnaast bieden wij ook begeleiding bij de aankoop van uw droomwoning in Spanje en Tenerife. Onze expertise strekt zich uit tot internationaal vastgoed, waardoor we u uitstekend kunnen ondersteunen bij het vinden van het perfecte pand in deze prachtige locaties. Met Immo-Home kiest u voor een service die zowel lokaal als internationaal uw vastgoedambities waarmaakt.

5 beoordelingen over Immo-Home vastgoedkantoor

image description

Professionaliteit, uitstekende werkethiek, enthousiasme, vriendelijkheid zijn maar enkele van de vele waarden waar Tommy, Isabelle en Kurt van Immo-Home volledig voor staan. Een geolied team van vakmanschap! De aankoop van mijn nieuwe woning en verkoop van mijn bestaande woning werd in minder dan één maand geklaard. Een periode die, normaal gezien, gepaard gaat met heel veel stress verliep dankzij hen van een leien dakje. Mijn oprechte dank aan het hele team!

image description

Na lang twijfelen, toch besloten om met Immo-Home mijn huis te verkopen. Beste beslissing ooit. Tommy had een goede en correcte schatting gemaakt. En de fotograaf had prachtige foto's gemaakt. Ze verkopen de meeste huizen op de eerste kijkdag en daar hoort mijn huis nu ook bij. Super goed gedaan Tommy, bedankt!Jullie zijn een top team.

image description

Enkele maanden geleden hebben wij een nieuw huis aangekocht via Immo-Home en tegelijk ook de beslissing gemaakt om ons huidig huis te verkopen via Immo-Home. De volledige afhandeling van beide dossiers zijn succesvol verlopen door de enthousiaste verkoopadviseur Tommy Vlaeminck. Hij was steeds vriendelijk en professioneel bij elk communicatiemoment. Dankzij Immo-Home zijn we opnieuw een stapje dichter bij onze droom. Bij het verkopen van een huis kan ik hen echt aanraden. Er wordt niet aangedrongen en als verkoper mag je steeds zelf volledig beslissen.

image description

Vanaf het eerste contact met Tommy van immo-home was er een klik. Fijne communicatie, steeds bereikbaar, en vooral komen hun beloftes na! Dus als je van plan bent je woning te verkopen, contacteer zeker immo-home, ze nemen je zorgen helemaal weg. Topservice!

image description

Wij kwamen met Tommy in contact. We waren ongeveer al een jaar opzoek naar een andere woning. Tommy gaf ons een heel goede begeleiding gedurende onze zoektocht. Ook daarom besloten wij met Immo Home onze woning te verkopen. Tommy verkocht dan ook ons huis. Bedankt Tommy om steeds dag en nacht bereikbaar te zijn. Dit is een topservice naar je klanten toe. Bedankt voor de samenwerking!