ImmoFair

  1. Home
  2. Limburg
  3. Veldwezelt
  4. ImmoFair

Immokantoor ImmoFair

Rechtestraat 11 A, 3620 Veldwezelt, België

Over ImmoFair

Bij Immofair combineren we vakmanschap en een streven naar perfectie met een benadering die zowel hartelijk als vrolijk is. Wij zijn geen onpersoonlijke cijferaars; wij zijn mensen van vlees en bloed die eropuit zijn om te werken voor en met echte mensen. Ons dynamische team, gevormd door Rebecca, Roosje, Eline en Quinten, staat te trappelen om persoonlijke kennismakingen om te zetten in vruchtbare samenwerkingen. In de wereld van onroerend goed is transparantie omtrent de waarde van je eigendom cruciaal voor het vaststellen van een vraagprijs die recht doet aan zowel de markt als aan je persoonlijke verwachtingen. Het doel is om een prijs te bepalen die aansluit bij de werkelijkheid, waardoor de verkoopkansen maximaliseren zonder afbreuk te doen aan de potentiƫle winst.

Daar speelt Immofair een sleutelrol. Met onze expertise en diepgaande kennis van de vastgoedmarkt zijn wij uitstekend geplaatst om een grondige en realistische waardebepaling van je pand te verzorgen. Wij houden rekening met alle relevante aspecten, van de locatie en staat van het pand tot aan de huidige markttrends en toekomstige ontwikkelingspotentieel. Onze benadering gaat verder dan alleen het vaststellen van een getal; wij bieden een compleet pakket aan diensten om je te begeleiden bij elke stap van het verkoopproces. Van professionele fotografie en marketing tot aan onderhandelingen en juridische ondersteuning, Immofair staat klaar om je pand met zorg, deskundigheid en een glimlach op de markt te brengen.

Vertrouw op ons team om niet alleen een betrouwbare schatting te leveren maar ook om een strategie uit te stippelen die jouw woning onderscheidt in de markt. Ons doel is om de verkoop van je eigendom niet alleen succesvol maar ook zo aangenaam mogelijk te maken. Met Immofair aan je zijde is de verkoop van je woning in capabele handen, waarbij jouw tevredenheid onze hoogste prioriteit is.

9 beoordelingen over ImmoFair

image description

Immofair heeft veel moeite gedaan wat betreft de verkoop van onze huis. Degene die ik vooral wil bedanken en in het zonnetje wil zetten is Eline! Jij hebt dit erg goed uitgevoerd. Een dikke pluim voor jou Eline. Uiteraard ook een dankjewel aan het hele team voor alle inzet en moeite! Met als eind resultaat dat ons huis ook verkocht is. Bedankt en veel succes gewenst verder in de toekomst met immofair! Groetjes familie Mahamed en Schut

image description

Vanaf het eerste contact een goed, vertrouwd gevoel bij dit kantoor. Allemaal even professioneel en vriendelijk in de omgang. Zij hebben me enorm goed begeleid en ondersteund bij de verkoop van mijn huis. Het huis werd verkocht aan een goede prijs en binnen de 6 maanden was alles rond. Bedankt toppers!

image description

Een zeer goede samenwerking gehad met de verkoop van ons huis, alles tot in de puntjes afgerond. Ze staan altijd klaar om elke vraag te beantwoorden. Blij dat we voor hun hebben gekozen.

image description

Na de goede begeleiding bij de aankoop van onze nieuwe woning, besloten we voor de verkoop van ons appartement ook te kiezen voor Immofair. Rebecca en Eline hun professionaliteit gecombineerd met een gemoedelijke omgang zorgt voor een aangename samenwerking. Duidelijke uitleg, vlotte communicatie en een snelle verkoop tot gevolg. Bedankt team Immofair!

image description

Na een positief kennismakingsgesprek besloot ik om met Immofair in zee te gaan. Rebecca is heel professioneel en super vriendelijk! Mijn gevoel met haar zat meteen goed. Eline heeft met ontzettend veel enthousiasme mijn woning heel snel verkocht. Zij was op ieder moment beschikbaar en heeft mij met raad en daad bijgestaan. Ik zou Immofair aan iedereen aanraden!

image description

Professionele service, gewoonweg super kantoor!