Lovago

  1. Home
  2. Vlaams-Brabant
  3. Lubbeek
  4. Lovago

Immokantoor Lovago

Laukensstraat 22, 3210 Lubbeek, België

Over Lovago

Lovago, gevestigd in Lubbeek, onderscheidt zich als uw toonaangevende expert in het domein van plaatsbeschrijvingen en schattingen binnen de regio Leuven en ver daarbuiten, actief in Vlaams-Brabant, Antwerpen, Limburg, en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Met een officiële erkenning als schatter-expert door de Vlaamse Belastingdienst, staat Lovago garant voor nauwkeurige waardebepalingen en gedetailleerde plaatsbeschrijvingen ten behoeve van zowel particulieren als bedrijven.

De expertise van Lovago steunt op een fundament van uitgebreide professionele kennis en jarenlange ervaring, waardoor het mogelijk is om hoogkwalitatieve rapporten te leveren. Deze rapporten kenmerken zich door een gestructureerde opbouw en een methodische aanpak, waarmee Lovago in staat is om deze diensten aan te bieden tegen competitieve tarieven.

Lovago's belofte van discretie en objectiviteit is een kernwaarde in hun dienstverlening. Het bedrijf onderscheidt zich verder door de duidelijke keuze om geen makelaarsactiviteiten uit te voeren noch enige verbintenis te hebben met een immobiliënkantoor, wat hun onpartijdigheid waarborgt.

Kenmerkend voor Lovago is hun proactieve en klantgerichte houding, waarmee ze flexibel inspelen op de behoeften van hun cliënten. Afspraken kunnen op korte termijn ingepland worden, inclusief beschikbaarheid tijdens avonduren en weekends, zonder dat hiervoor extra kosten in rekening worden gebracht. Dit maakt Lovago tot een betrouwbare partner voor al uw behoeften op het gebied van vastgoedbeoordeling en documentatie.