Marc Swevers Immobiliën Heusden-Zolder

  1. Home
  2. Limburg
  3. Heusden-Zolder
  4. Marc Swevers Immobiliën Heusden-Zolder

Immokantoor Marc Swevers Immobiliën Heusden-Zolder

Sint-Jobstraat 60/4, 3550 Heusden-Zolder, België

Over Marc Swevers Immobiliën Heusden-Zolder

Swevers Real Estate, gevestigd in Heusden-Zolder, is sinds 2003 uitgegroeid tot een leidende speler op de Limburgse vastgoedmarkt. Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop, verhuur en het volledig ontzorgen bij transacties van residentieel en commercieel vastgoed. Onze benadering is er een van volledige transparantie en oprechte eerlijkheid, met het oog op het behalen van uw tevredenheid.

Ons team, bestaande uit meer dan twintig professionals waaronder tien erkende makelaars, deelt een gezamenlijke passie voor wonen en leven. Dit enthousiasme drijft ons om voor u de best mogelijke service te leveren. U krijgt bij ons één vast contactpersoon toegewezen die u door het hele proces begeleidt, van het eerste gesprek tot aan de uiteindelijke overdracht. Dit wordt ondersteund door een ervaren team van medewerkers gespecialiseerd in juridische zaken, fotografie, copywriting en marketing. We werken bovendien samen met betrouwbare externe partners om alle benodigde documenten en attesten te verzorgen.

Gelegen in Heusden-Zolder, een gemeente met een rijke historie en een levendige gemeenschap, midden in Limburg, beschikken wij over diepgaande lokale marktkennis. Deze expertise stelt ons in staat om uniek vastgoedadvies te bieden en de best mogelijke resultaten te behalen, of het nu gaat om de verkoop van uw eigendom of de zoektocht naar uw droomhuis. Heusden-Zolder, bekend om haar groene landschappen en rijke industriële verleden, biedt een veelzijdige woonomgeving die wij als geen ander kennen.

Wij streven ernaar om niet alleen een makelaar te zijn, maar een echte 'matchmaker' tussen koper en pand, waarbij maatwerk en een persoonlijke aanpak voorop staan. Vanuit onze passie voor wonen gaan wij altijd voor het maximale resultaat, ondersteund door innovatieve communicatiemiddelen en een grondige benadering in elke stap van het proces.

Kies voor Swevers Real Estate in Heusden-Zolder voor een betrouwbare partner die u doorheen het gehele traject van verkoop of aankoop professioneel begeleidt, met de prachtige omgeving van Heusden-Zolder als decor.

5 beoordelingen over Marc Swevers Immobiliën Heusden-Zolder

image description

Tot heden had ik meermaals de gelegenheid mij een oordeel te vormen over de werkwijze bij "in- en verkoop van panden" door Immo Swevers. Vanaf het eerste contact werd me duidelijk dat de aanpak van deze mensen op een opmerkelijk hoog niveau ligt !!!

image description

Vriendelijke ontvangst en alles klaar en duidelijk afgerond

image description

Professionele afhandeling van de verkoop, zonder al het regelwerk en zorgen aan het hoofd afgehandeld

image description

Slechte dienstverlening,schone schijn.Ga als verhuurder naar die zaak,volgens de openingsuren geopend,blijkt dat na telefonisch contact de winkel dicht was wegens"vergadering"dan om een afspraak gevraagd,maar de vergadering duurde nog 2 dagen volgens de telefoonbediende,stel me de vraag hoe je daar als huurder dan zal behandelt worden