NV Janssen Maasbrug

  1. Home
  2. Limburg
  3. Maaseik
  4. NV Janssen Maasbrug

Immokantoor NV Janssen Maasbrug

Bleumerpoort 2, 3680 Maaseik, België

Over NV Janssen Maasbrug

Janssen Maasbrug onderscheidt zich al meer dan 45 jaar door zijn totaalaanpak in vastgoed, verzekeringen, en douane-expeditie. Opgericht in 1975 door Hippolyte Janssen (+2017), zet de familie de zaak voort met dezelfde filosofie en expertise die aan de basis van het succes lag.

Wij bieden een persoonlijke en professionele service aan al onze klanten. Of het nu gaat om de verkoop of verhuur van uw woning, appartement, grond of handelspand, wij staan klaar om u met onze expertise te begeleiden. Onze diensten omvatten een gratis schatting van uw eigendom, waarbij we geen commissiekosten aanrekenen indien er geen verkoop of verhuur plaatsvindt. Daarnaast bieden we op maat gemaakte verzekeringsoplossingen en voorzien we onze klanten van correct en professioneel advies.

Bij Janssen Maasbrug streven we ernaar om elke vastgoedtransactie soepel en naar tevredenheid te laten verlopen. Ons team zet zich volledig in om te bemiddelen op een manier die recht doet aan uw wensen en behoeften.

Voor meer informatie, een afspraak of een warm welkom op ons kantoor aan de Maasbrug in Maaseik, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn er voor u, klaar om u van dienst te zijn met al uw vastgoed- en verzekeringsbehoeften. Janssen Maasbrug, waar traditie en expertise hand in hand gaan om u de beste service te bieden.

 

10 beoordelingen over NV Janssen Maasbrug

image description

Zeer behulpzaam en vriendelijk

image description

Per toeval hier terecht gekomen daar ik totaal niet wist hoe ik mijn auto moest invoeren. Dhr. René Chaltin heeft mij via e-mail alles zeer duidelijk en uitvoerig uitgelegd en nu ben ik bezig met dit proces. Hoewel ik dus geen klant ben werd ik zeer goed geholpen. Nogmaals mijn dank voor uw hulp.

image description

zoo leuk ik kan er echt niet meer over zege

image description

Ze nemen de tijd voor je. Zeer klantvriendelijk.

image description

Zeer goede service, vriendelijk, bekwaam.

image description

TOP Makelaar heel fijne en goede begeleiding

image description

Correcte afhandeling voor huurders en verhuurders

image description

???? ???????! ?? ????? ??????? ???????, ?? ??????? ??????? ?? ?????? ??????!

image description

Zeer goede uitleg over de verkoop enz

image description

Fijn en rustig wonen