Nicole Janssen

  1. Home
  2. Limburg
  3. Maaseik
  4. Nicole Janssen

Immokantoor Nicole Janssen

Koning Albertlaan 6, 3680 Maaseik, België

Over Nicole Janssen

Nicole Janssen Vastgoed is de toonaangevende keuze voor meer dan 200 eigenaren die jaarlijks hun huizen, appartementen, handelspanden, en bouwgronden wensen te verkopen of te verhuren. De reden? Een snellere verkoop of verhuur tegen betere prijzen, dankzij de expertise en het ervaren team van Nicole Janssen.

De voordelen van samenwerken met een vastgoedmakelaar zoals Nicole Janssen zijn aanzienlijk. Met diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt helpt Nicole u niet alleen bij het bepalen van de juiste vraagprijs, maar neemt ook het complexe papierwerk en de vereiste attesten uit handen. Nog voordat uw eigendom op de markt komt, wordt ons uitgebreide netwerk van potentiële kopers al aangesproken.

Nicole Janssen zorgt voor een uitzonderlijk marketingplan dat veel verder gaat dan een simpele online advertentie. Dit plan omvat het gebruik van sociale media, video, virtuele rondleidingen, regionale televisie, en gerichte e-mailcampagnes naar potentiële kopers met een specifiek zoekprofiel. Haar team zet zich volledig in om elke geïnteresseerde kandidaat te volgen, van vóór tot na de bezichtiging, met als doel de juiste kopers voor uw eigendom te vinden.

Bij de onderhandelingen over de verkoopprijs biedt Nicole waardevol advies en bemiddeling om de verkoop onder de beste voorwaarden af te sluiten. Na het bereiken van een akkoord wordt alles vastgelegd in een waterdichte verkoopovereenkomst, in samenwerking met uw notaris om het dossier klaar te maken voor de notariële akte.

Overweegt u uw eigendom te verkopen, nu of in de toekomst, dan is een bezoek aan het vastgoedkantoor van Nicole Janssen een must. Nicole biedt een gratis en vrijblijvende schatting van uw eigendom aan en licht toe welke meerwaarde haar kantoor voor u kan betekenen.

Een samenwerking met Nicole Janssen Vastgoed staat garant voor:

Een deskundige schatting en de juiste vraagprijs voor uw vastgoed.
Professionele foto's en presentatie.
Een doordacht publiciteitsplan en marketingcampagne.
Persoonlijke begeleiding bij bezichtigingen en commerciële opvolging.
Een volledig wettelijk dossier en een sluitende verkoopovereenkomst.
Kies voor de zekerheid en gemoedsrust die Nicole Janssen Vastgoed biedt, en maak van de verkoop van uw eigendom een succesverhaal.

10 beoordelingen over Nicole Janssen

image description

Super tevreden, alles heel vlot gegaan.

image description

Zeer professionele makelaar met vriendelijk en behulpzaam personeel. Mijn woning was direct verkocht. Proficiat.

image description

Goede en vriendelijke afhandeling van de verkoop. Werden steeds tijdig op de hoogte gebracht. Zeker aan te raden !

image description

Slechte makelaar, niet eens een bevestiging ontvangen na opsturen persoonlijke stukken. 3 keer onvriendelijk te woord gestaan, middenin je zin wordt je afgekapt. NOOIT MEER HIER !!

image description

Oneerlijke makelaar. We tekenden een compromis. Eigenaar merkt dat er waterschade is in kelder en vertelde het me eerlijk. Dag erop krijg ik telefoon van medewerker van immokantoor: 1. Ze zeggen niet meer rechtstreeks met eigenaar te communiceren omdat hij oud is 2. Ze beweren dat schade na ondertekenen van compromis ten laste is van koper ? wat niet waar is! Toen ik hen daarop wees en dreigde met een klacht bij de BIV, waren ze opeens heel stil. Let dus zeker op bij aankoop van woning via hun! Communiceer goed met de eigenaars. En beetje dossierkennis van de makelaars zou mogen? ze kon amper vragen beantwoorden en keek scheef als ik vragen stelde aan eigenaar. Ze willen dat je koopt zonder noodzakelijke vragen te stellen. 1 tip: zoek een andere makelaar.

image description

Makelaar met soms allure

image description

Pofessioneel, altijd een leuk aanbod & schoon volk!

image description

Je voelt de passie voor vastgoed. Tegelijkertijd eerlijk, vriendelijk en vooral super professioneel.

image description

Uitstekende makelaar! Transparant, eerlijk en doen veel moeite.