Oversteyns Paul bvba

  1. Home
  2. Vlaams-Brabant
  3. Tielt
  4. Oversteyns Paul bvba

Immokantoor Oversteyns Paul bvba

Berkendreef 43, 3390 Tielt, België

Over Oversteyns Paul bvba

Igo Immo, het immokantoor dat meer verkoopt dan onroerend goed alleen!

Bent U op zoek naar een pand ? IgoImmo biedt U meer dan een pand alleen. Een correcte en uitgebreide begeleiding tijdens het aankoop- en verkoopproces verlichten voor U, als koper of verkoper, de administratieve rompslomp.
Verkoop en begeleiding

Paul Oversteyns, zaakvoerder van IgoImmo, startte in 1977 als landmeter. Sinds jaren heeft hij ook een immobilïenkantoor. Wij kunnen onze klanten een uitgebreid gamma aan diensten kunnen aanbieden bij overdracht van een woning of grond," legt Paul uit. "Wij zetten sterk in op de begeleiding van onze klanten doorheen het verkoopproces. Daarom bieden we naast de effectieve verkoop ook de opmetingen, schattingen aan, verkavelingen en de begeleiding tot bij de notaris. Tevens specialiseren wij ons in het aanvragen en in orde maken van alle verplichte attesten. Dit doen we zowel voor woningen en gronden. Ook voor verhuur kan de klant bij ons terecht."

 

U wilt verkopen
Uw eigendom is verkocht!

Dit is het nieuws dat U binnen een termijn van 3 tot 6 maanden gegarandeerd zal vernemen wanneer U samen met ons Uw woning, appartement of grond verkoopt!

Maar voor we zo ver zijn is het van groot belang dat U weet of Uw eigendom mogelijk méér waard is dan U denkt. Wij komen daarom ook graag bij U langs om een gratis en vrijblijvende professionele schatting of waardebepaling te doen. Door de aanwezige kennis binnen ons team hebben wij zeer correcte schattingen.

Daarnaast brengt een eigendom verkopen ook veel verantwoordelijkheden en verplichtingen met zich mee. Denk maar aan de juridische aspecten zoals de nieuwe wetgeving per 1 januari 2007 alsook de administratieve gevolgen hiervan.

Kandidaat-kopers worden bij ons optimaal geïnformeerd en krijgen accurate informatie over de eigendom waardoor zowel kopers als verkopers in vertrouwen kunnen handelen.

Het vinden van deze potentiële kopers, het ter plaatse laten ondertekenen van een bod tot aankoop, het opstellen van een juridisch correcte verkoopsovereenkomst, het bodemonderzoek, reclame maken, een correcte afhandeling bij de notaris. Bezoekregeling en rondleiding met door ons geselecteerde kandidaat-kopers.

U hoeft er niet meer aan te denken, wij behartigen Uw dossier eigen aan Uw woning, appartement of bouwgrond op een correcte manier en rapporteren U maandelijks volgens de wettelijke bepalingen van de Minister.

Als erkend makelaar met een gefundeerde marktkennis en de sterke commerciële ervaring van ons team zorgen wij voor een professioneel verloop van uw vastgoedtransactie.

Aarzel niet en neem contact met ons op om Uw wensen te bespreken.

 


activiteiten
vastgoed- en landmeterskantoor, veiligheidscoördinatie B

 

4 beoordelingen

image description

Ongehoord. Heeft bij een eenzijdige opmeting in opdracht van de buurman de bestaande grenspalen verwijderd zonder enig overleg of toelichting. Heeft voor zijn opmeting geen rekening gehouden met het oudere grondplan in ons bezit. Wanneer ik Mr. Oversteyns achteraf contacteer volgt er geen enkel antwoord.