Pajota Ninove

  1. Home
  2. Oost-Vlaanderen
  3. Ninove
  4. Pajota Ninove

Immokantoor Pajota Ninove

Burchtstraat 12, 9400 Ninove, België

Over Pajota Ninove

U bent eigenaar van een woning, een appartement, een handelspand of een bouwgrond. Pajota biedt u een totaalpakket om de verkoop ervan tot een goed einde te brengen.

 

Met pajota verkoopt u uw eigendom zonder zorgen, binnen een realistische termijn en onder optimale voorwaarden. Als Certes-makelaar zijn wij immers professioneel, kwaliteitsgericht en betrouwbaar.

 

Heel wat andere makelaars gaan er prat op kwaliteit te leveren, vaak zonder merkbaar resultaat. Bij pajota krijgt kwaliteit een concrete invulling.

 

In de Certes Servicegarantie staat precies beschreven wat u van ons mag verwachten. En dat is veel meer dan de minimumvereisten die door de wet zijn opgelegd. Als Certes-makelaar leggen wij de lat graag hoger.

 

Omdat elke dag opnieuw waar te maken, is kwaliteitscontrole geïntegreerd in alles wat we doen. Daarom ook wordt het Certes-label gecontroleerd door Quality Control, een neutraal, extern instituut voor kwaliteitsbewaking. Kwaliteit vraagt geen inspanning maar is onze gewoonte.

 

Elk dossier begint met een grondige, realistische en kosteloze waardebepaling.

 

Deze wordt uitgevoerd door onze professionele experten. Zij steunen daarbij op de karakteristieken van uw onroerend goed en maken een vergelijkende studie op basis van de geactualiseerde referentiepunten die pajota heeft kunnen opbouwen sinds 1971.

 

Wij stellen een volledig dossier samen opdat kandidaten onmiddellijk een overzicht zouden hebben van alle vereiste keuringen en informatie. Indien u dat wenst, plaatsen wij ook een zichtbaar uithangbord.

 

Uw eigendom wordt correct, volledig en aantrekkelijk voorgesteld op onze eigen drukbezochte website die gemiddeld 26.000 bezoekers per maand telt en op meerdere andere nationale sites. Onze internetservice voorziet tevens een uitwisseling met de andere Certes kantoren. Daarenboven wordt uw onroerend goed met kleurenfoto en alle gedetailleerde informatie voorgesteld in onze eigen pajotakrant die verschijnt op 89.000 exemplaren in de ganse regio!

 

Elk dossier wordt steeds opgevolgd door onze master in het notariaat die een verkoopovereenkomst opstelt en alles bespreekt met uw notaris.

Kortom, u kan overtuigd zijn dat uw verkoop met de beste zorgen wordt behandeld.

5 beoordelingen

image description

Ontzettend blij met de vlotte verkoop van onze woning, Sam was steeds aanspreekbaar en transparant in zijn communicatie. Indien wij nogmaals verkopen komen wij zeker terug!

image description

Super Team, zeker de heel vriendelijke en professionele Evie Cosyns

image description

Uitstekende verkoper, zeer vriendelijk en heerlijk , verkocht op 8 dagen .