Schoukens Kampenhout

  1. Home
  2. Vlaams-Brabant
  3. Kampenhout
  4. Schoukens Kampenhout

Immokantoor Schoukens Kampenhout

Ferdinand Verstraetenlaan 52, 1910 Kampenhout, België

Over Schoukens Kampenhout

Landmeetbureau Schoukens, opgericht in 1998 door Bart en Steven Schoukens, beide ingenieurs Bouwkunde en beëdigde landmeter-experts, heeft zich ontwikkeld tot een gerenommeerd bureau in de regio's Opwijk, Kampenhout en Vilvoorde. Naast onze rol als vastgoedbemiddelaar, zijn we gespecialiseerd in landmeetkundige diensten zoals schattingen, opmetingen en verkavelingen. Onze dienstverlening begon oorspronkelijk met strikt landmeetkundige taken en breidde al snel uit naar grootschalige topografische projecten voor zowel particuliere klanten als de openbare sector.

Sinds 2004 heeft Landmeetbureau Schoukens zijn expertise ook toegepast in de vastgoedbemiddeling, waarbij we ons richten op de verkoop en verhuur van vastgoed. Vanaf het begin hebben we de kwaliteit van ons werk hoog in het vaandel gedragen, wat samenwerken met ons bureau synoniem maakt voor het verkrijgen van de beste resultaten.

Op 16 juli 2005 hebben we onze dienstverlening uitgebreid met de opening van een tweede kantoor in Kampenhout, een gemeente bekend om haar strategische ligging en landelijke charme, dicht bij de grootstedelijke voorzieningen van Brussel. Deze uitbreiding stelt ons in staat om onze klanten nog beter van dienst te zijn.

De landmeetkundige activiteiten van ons bureau, waaronder opmetingen en waardebepalingen, bieden aanzienlijke meerwaarde bij de verkoop van eigendommen, vooral wanneer deze verkaveld moeten worden. Onze expertise en beschikking over eigen meetapparatuur stellen ons in staat om efficiënt en effectief te werken, waardoor we niet alleen een snelle service kunnen bieden, maar ook het meest rendabele verkavelingsvoorstel kunnen ontwerpen, al dan niet inclusief wegenisaanleg. Kiezen voor Landmeetbureau Schoukens betekent kiezen voor deskundigheid, snelheid en kwaliteit, of het nu gaat om landmeetkundige taken of vastgoedbemiddeling.

6 beoordelingen over Schoukens Kampenhout

image description

Wij zijn zéér goed begeleid geweest in het kopen van onze woning. Heel eerlijk, transparant en bereikbaar immokantoor. Niets was te veel gevraagd! Zeker 5 sterren waard!

image description

Super service van het kantoor, heel betrouwbaar en makkelijk te bereiken. Ook zijn we zeer goed geholpen door mevrouw Cornelis!

image description

Goede en efficiënte service. Heel klantvriendelijk, vlotte communicatie, steeds beschikbaar en snelle antwoorden. Top!

image description

Heel tevreden over de service Steeds vriendelijk en staan ook steeds klaar indien je vragen hebt over je dossier

image description

Een waar genoegen met hen samengewerkt te hebben. Ze hebben voor ons een zeer snelle verkoop van het huis weten te realiseren. Uiterst professioneel in hun aanpak, communicatie en opvolging. Kort gezegd: the perfect match! Dank nogmaals!

image description

Professional, happy to deal with.