Laud

  1. Home
  2. Limburg
  3. Hasselt
  4. Laud

Immokantoor Laud

Kempische Kaai 75, 3500 Hasselt, België

Over Laud

Laud, gevestigd in Hasselt, streeft ernaar de vastgoedontwikkeling zoals we die kennen, compleet te herdefiniëren. Bij Laud draait alles niet om de gebruikelijke vierkante meters of gestandaardiseerde ontwerpen die we vaak tegenkomen in de vastgoedsector. In plaats daarvan ligt de focus op het verrijken van de kwaliteit van leven, het bieden van ruimte om te dromen, en het verzekeren van een aantrekkelijk rendement op investeringen. Dit doet Laud door het creëren van vernieuwende vastgoedconcepten die een wezenlijk verschil maken in het leven van mensen en die positief bijdragen aan toekomstige generaties, zonder enige concessie te doen aan hun fundamentele waarden.

Bij Laud gaat het over meer dan alleen bouwen; het gaat over het vormgeven van een levenswijze waarin de kwaliteit van zowel de mensen als de gebruikte materialen centraal staat. Deze benadering resulteert in een verbeterde levenskwaliteit voor de bewoners. Laud staat bekend om zijn afkeer van de eentonigheid die veel hedendaagse vastgoedprojecten kenmerkt. Het bedrijf kiest in plaats daarvan voor het ontwikkelen van unieke totaalconcepten waar wonen, werken, en leven naadloos in elkaar overgaan, waardoor een dynamische en inspirerende omgeving ontstaat.

Duurzaamheid speelt een cruciale rol in de visie van Laud. Bij de keuze van materialen staat niet alleen de kwaliteit, maar ook de impact op mens en milieu voorop. Dit duurzame beleid is een belofte aan de toekomst en een commitment aan het welzijn van komende generaties. Bij Laud nodigen we u uit om deel uit te maken van een toekomst waarin leven, lachen en vrijheid centraal staan, allemaal onder het motto "Come live laud and free". Met hun innoverende benadering streeft Laud ernaar om vastgoedprojecten te creëren die zowel vandaag als in de toekomst een positieve impact hebben.

6 beoordelingen over Laud

image description

Komen hun huurcontracten opgesteld via de UHasselt niet na. Geven studenten persoonlijke eindafrekening terwijl er geen individuele tellers zijn. Zetten regels om naar eigen hand terwijl dit in het huurcontract anders vermeld staat. Onvriendelijk wanneer hierop gewezen wordt en dreigen met advocaten.

image description

Niet open wanneer ze zouden moeten zijn, nergens aangegeven op de voordeur en geen antwoord op e-mails. Hopeloos

image description

Goede service, snelle bereikbaarheid en grote gedienstigheid. Topkantoor!

image description

Zeer professioneel en eerlijk

image description

Top plaats om te werken!