Turkuaz

  1. Home
  2. Vlaams-Brabant
  3. Linden
  4. Turkuaz

Immokantoor Turkuaz

Lindestraat 55, 3210 Linden, België

Over Turkuaz

Turkuaz staat bekend als uw Belgische vastgoedpartner voor de aankoop van huizen of appartementen in Turkije, een land dat ondanks de soms negatieve media-aandacht, een schat aan mogelijkheden biedt voor ontspanning en investering. Met zijn prachtige stranden, milde winters, rijke natuur en cultuur, en uiterst gastvrije bevolking, biedt Turkije een ongeëvenaarde prijs-kwaliteitverhouding. Zelfs na uitdagingen zoals aanslagen of pandemiebeperkingen, blijft Turkije een favoriete bestemming voor velen, wat aantoont dat de aantrekkingskracht van het land onwrikbaar is.

Turkuaz belicht de financiële en fiscale voordelen van het bezitten van vastgoed in Turkije, waarbij de aankoopprijzen opvallend laag liggen, zelfs voor hoogwaardige eigendommen. De belastingen en heffingen zijn aanzienlijk lager dan in West-Europese landen, wat de aantrekkelijkheid van een investering verder vergroot. Bovendien biedt de mogelijkheid tot het verhuren van uw eigendom, zowel op lange termijn als seizoensgebonden, extra inkomstenpotentieel.

Turkuaz benadrukt het belang van professionele begeleiding bij het navigeren door de Turkse vastgoedmarkt, om te verzekeren dat alle transacties vlekkeloos verlopen volgens de lokale en Belgische wetgeving. Door samen te werken met financieel solide bouwbedrijven en het zorgen voor waterdichte herverkopen met correcte bemiddeling, garandeert Turkuaz zekerheid en gemoedsrust voor Belgische kopers in Turkije. Met Turkuaz als uw gids en brug tussen België en Turkije, bent u verzekerd van een veilige en succesvolle vastgoedinvestering in dit veelzijdige en boeiende land.

5 beoordelingen over Turkuaz

image description

Een eigendom in Turkije vanuit België verkopen, hoe begin je daaraan? Veronique heeft ons door het hele proces begeleid. Ze zorgde voor de nodige volmachten, een tussenpersoon, een koper, de verkoopsovereenkomst, de afhandeling bij de verschillende openbare diensten,? Bedankt Veronique en Greet voor de fijne samenwerking en de correcte opvolging/afhandeling.

image description

Bedankt Veronique voor de vriendelijke professionele en snelle afhandeling van mijn dossier betreffende de verkoop van mijn onroerend goed in Turkije.U stelde een contract op tussen de 2 partijen hetgeen ook een vereiste is voor het Belgische bancaire systeem en fiscus.Het verschil in wetgeving in Turkije en Belgie is immers groot.

image description

ik had een duplex appartement in Side maar na 9 jaar was het tijd voor iets anders. Geen gemakkelijke opgave, vooral als je centjes geweigerd werden door de Belgische bank en terug gingen naar Turkije. Tot Veronique efficiënt het financiële ging regelen terwijl Monique rustig de verkoop afhandelde. Oprechte dank dames voor jullie professionele aanpak !

image description

Heel erg blij met mijn appartementje in Side, in Nympheum complex! Veronique is een toffe, maar vooral ook een heel professionele madam! Altijd goedlachs en vriendelijk. Ze heeft echt haar best gedaan voor mij! Ze geeft altijd haar eerlijke mening, van wat ik beter kan doen of kopen, zij kent er ook heel veel van omdat ze heel veel weet over de streek. Ze zal je nooit iets opdringen, dat is wel heel erg fijn. Ze helpt mij nog altijd waar nodig! Bijv. als ik naar mijn appartement wil, en ik heb ginder luchthavenvervoer nodig, stuur ik meestal nog altijd een mailtje naar Veronique! Zij regelt het dan, dan ben ik zeker dat alles ok is :-) Voor wie nog twijfelt, maak gewoon eens een afspraak en je zult het zelf allemaal zien! Doe zo verder Veronique! Wij zijn blij met jou! Steffie en Senol!

image description

Super goed geholpen door Veronique voor de verkoop van onze woning in Kusadasi ! Het was niet altijd gemakkelijk door een gecompliceerde koper maar Veronique heeft dit op een professionele en erg rustige manier weten aan te pakken. Ook dank aan Greet Hoorne die voor ons de tapu afhandeling in Kusadasi heeft verzorgd !