VALIMMAS & CO

  1. Home
  2. Vlaams-Brabant
  3. Asse
  4. VALIMMAS & CO

Immokantoor VALIMMAS & CO

Kattestraat 4, 1730 Asse, België

Over VALIMMAS & CO

Valimmas, een vertrouwde naam in de vastgoedsector, viert trots meer dan 40 jaar expertise. Ter ere van deze mijlpaal en met een frisse blik op de toekomst, heeft Valimmas zichzelf een moderne make-over gegeven. Maar de vernieuwing gaat verder dan alleen een nieuwe uitstraling. Sinds 1 januari 2020 hebben Valimmas en Immo Asse de krachten gebundeld, met Johan Labeeuw die het team komt versterken. Johan, die meer dan 20 jaar ervaring meebrengt als makelaar, rentmeester en syndicus, voegt niet alleen zijn expertise toe, maar ook zijn kenmerkende brede glimlach. Dit betekent dat Valimmas nu ook de ideale partner is voor wie op zoek is naar een betrouwbare syndicus of rentmeester.

Met Mark, Johan en Joris aan het roer als de nieuwe zaakvoerders, blijft Valimmas bouwen op de solide fundering en ervaring van Jos en Pol. Al meer dan vier decennia staat Valimmas bekend als een solide speler in de regio.

Of je nu overweegt je woning te verkopen of te verhuren, op zoek bent naar een betrouwbare syndicus, of het beheer van je verhuurde panden wilt overlaten aan een deskundige rentmeester, Valimmas is jouw aanspreekpunt. Een succesvolle verkoop vereist een accurate schatting, een effectieve verkoopstrategie, vaardige onderhandeling en een juridisch sluitend verkoopsdossier. Vertrouw op een team van professionals die de lokale markt door en door kennen.

Bij het verhuren van je eigendom streeft Valimmas naar het vinden van betrouwbare huurders en biedt het professionele ondersteuning gedurende het hele verhuurproces. Een goede syndicus kan veel zorgen wegnemen door het beheer van gemeenschappelijke delen in appartementsgebouwen, inclusief boekhouding, verzekeringen, juridische zaken en technisch onderhoud. Voor een transparante en efficiënte syndicus ben je bij Valimmas aan het juiste adres.

Verhuren blijft een slimme investering, maar vereist actieve betrokkenheid en kan soms zorgen met zich meebrengen. Een deskundige rentmeester van Valimmas neemt deze zorgen weg door geschikte huurders te vinden en vervolgens zorg te dragen voor het technische, administratieve en financiële beheer van je eigendom. Met Valimmas kies je voor zorgeloos vastgoedbeheer.

10 beoordelingen over VALIMMAS & CO

image description

Valimmas heeft mijn verwachtingen overtroffen met een uitstekende dienstverlening. Vanaf het begin tot het einde was het proces vlot en professioneel. Ze waren deskundig, transparant en namen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. De communicatie was helder en efficiënt, en ze leverden resultaten die mijn verwachtingen overtroffen. Een betrouwbare partner die ik zonder aarzeling zou aanbevelen, bedankt hiervoor!

image description

Heel tevreden over de samenwerking met deze firma! Heel vriendelijk en professioneel!

image description

Om het jaar super te starten genoten we een uitmuntende service omtrent de aankoop van onze nieuwe woning via Valimmas met de uitzonderlijke expertise van Michiel Troch. Excellente begeleiding met de nodige knowhow. Deze onderneming is zijn vaste naam meer dan waard binnen de real estate.

image description

Heel goede service - Vriendelijk onthaal. Een aanrader

image description

Zij zijn ook syndicus onder de naam Syndicas, deze kan ik enkel ten zeerste afraden, onze VME heeft na anderhalf jaar zeer slechte ervaringen met deze firma.

image description

Good real estate agent, trustworthy and lives up to his word!

image description

Een zeer pro-actieve makelaar, kennen hun vak. Altijd goed bereikbaar, en een persoonlijke aanpak. Woning was in geen tijd verkocht, en de verkoopprijs was pal op de schatting!

image description

Professioneel, vriendelijk en erg behulpzaam team

image description

Déconseille vivement cette agence ! Personnellement en tant que vendeur je leur donnerais jamais un bien à vendre car je cherchais moi même une maison et la personne de cette agence n'a pas voulu m'accorder une visite ! Fuyez cette agence si vous voulez vraiment vendre votre bien !

image description

Heel te vrede van de Team, heel professioneel, goed en vriendelijk.