Vgk-vastgoed Kemps

  1. Home
  2. Vlaams-Brabant
  3. Kampenhout
  4. Vgk-vastgoed Kemps

Immokantoor Vgk-vastgoed Kemps

Voortstraat 45, 1910 Kampenhout, België

Over Vgk-vastgoed Kemps

VGK Vastgoed Kemps, gevestigd in Kampenhout, is een ervaren en dynamisch bedrijf dat zich richt op de verkoop, verhuur en het beheer van vastgoed. Met meer dan 30 jaar ervaring in de vastgoedsector, biedt ons professionele team dagelijkse ondersteuning en begeleiding bij al uw vastgoedtransacties.

Kampenhout, bekend om zijn rustige, landelijke omgeving en tegelijkertijd strategische ligging dicht bij de grootstedelijke voorzieningen van Brussel, vormt een ideale achtergrond voor onze vastgoedactiviteiten. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe woning, een bedrijfspand wilt verhuren of een betrouwbare partij zoekt voor het beheer van uw vastgoed, VGK Vastgoed Kemps staat voor u klaar.

Onze diensten omvatten niet alleen de verkoop en verhuur van vastgoed, maar we bieden ook Vlabel erkende waardebepalingen en deskundig advies aan. Dit alles zorgt ervoor dat u bij elke stap van het proces goed geïnformeerd en ondersteund wordt. Kies voor VGK Vastgoed Kemps in Kampenhout voor een betrouwbare partner in al uw vastgoedbehoeften.

 

8 beoordelingen over Vgk-vastgoed Kemps

image description

Heel fijne samenwerking met vastgoed Kemps. Snel en vriendelijk contact. Altijd bereikbaar zelfs tot in de late uurtjes. Zeker een aanrader!

image description

Zeer onvriendelijk aan de telefoon, als er al dan eens opgenomen wordt toch. Pand geweigerd zonder enige uitleg, waarschijnlijk omdat we 2 honden hebben. Maar er niet voor durven uitkomen, weten wel waarom?

image description

Wij willen u bedanken voor uw vriendelijke en professionele begeleiding tijdens het bezichtigingsproces. Wij waarderen uw inzet en toewijding om ons te helpen bij het vinden van een geschikte woning. Top kerel en uitstekende opvolging 10/10

image description

Zeer vriendelijk en behulpzaam

image description

Toffe Pee.Zowel gehuurd en gekocht bij Vgk.