Brug tussen Nederland
& Vlaanderen

De ZwinRegio is in vele opzichten uniek, niet in het minst door haar locatie pal op de grens. Als vastgoedmakelaar verbinden wij Nederland en België, als mens brengen we nuances in de benadering. We kennen de finesses van beide landen en begeleiden u graag genuanceerd en over de landsgrenzen heen.

Lees meer+

Centrum villa met zwembad te Sluis

Opendeurdag zaterdag 25/05

Ontdek tijdens onze opendeurdag op 25 mei van 10u tot 12u30 deze gezellige centrum villa, gelegen aan de Dr. Willem Dreesstraat 14 te Sluis. 
 
Deze jonge bouw biedt een ideale combinatie van ruimte, comfort en een charmante uitstraling. Met zijn ruime perceeloppervlakte van 808 vierkante meter en een bewoonbare oppervlakte van 195 vierkante meter, is dit huis perfect geschikt voor een groot gezin dat op zoek is naar een warme en uitnodigende woonomgeving. Het huis is gelegen in een rustige en groene buurt, wat zorgt voor een vredige sfeer. Tegelijkertijd bevindt het zich op een centrale locatie, waardoor alle voorzieningen binnen handbereik liggen.
 
Vrije toegang, of reserveer voorafgaand wat tijd via info@zwinregio.com, zodat één van onze makelaars u kan rondleiden op dit speciale eigendom.
Adres: Dr. Willem Dreesstraat 14, 4525 GB Sluis

Contacteer ons+

DSC_3617.jpg

Wij taxeren uw vastgoed

Contacteer ons+