ZORGELOOS VERKOPEN met ImmoTijl!

  • Liesbeth Van de Moere

    Al vanaf het eerste moment voelden wij ons op ons gemak. Zo begaan met de mensen, oprecht geïnteresseerd in de kandidaten: niks dan lof over Tiny van ImmoTijl. Van alle immokantoren die wij hebben gezien, is ImmoTijl de allerbeste!

    Liesbeth Van de Moere

    Sint-Gillis-Dendermonde

  • Luc Camus

    Topteam, de beste service ooit!

    Luc Camus

    Dendermonde

  • Linda Van der Vreken

    De perfecte schakel tussen koper en verkoper. Een winkel verkopen is nooit evident, maar het team van ImmoTijl deed wat ze beloofden: vlot verkopen. Inzet was super over de hele lijn.

    Linda Van der Vreken

    Buggenhout

  • Zeer goede begeleiding vanaf het moment van eerste kennismaking met het pand tot bij de ondertekening van de acte en dit zowel voor verkoper als koper. Op zeer regelmatige basis aan de verkoper feedback gegeven over het interesse in het pand. Na ondertekening van de compromis goede begeleiding van de kopers voor extra bezichtiging van het pand na de verkoper op de hoogte gebracht te hebben. Zorgt zelf dat het pand op de meest ideale manier te bezichtigen is. Perfecte service.

    Fam. Van Parys

    Aalst

  • Marijke D’haeseleer

    Ik beveel dit kantoor zeker aan. Constante opvolging en goed in de kijker gezet. Je doet dit met hart en ziel, Jonas. Bedankt!

    Marijke D’haeseleer

    Erpe-Mere

  • Topmensen! Van a tot z begeleiding gekregen bij de verkoop van ons huis.

    Kathy Renneboog

    Gijzegem

  • Stijn Van Achter

    Geen seconde getwijfeld om Tijl Jansegers te contacteren voor de verkoop van ons huis. Op voorhand meer dan voldoende geïnformeerd door een zeer sympathieke makelaar. Elke stap werd nauwkeurig opgevolgd en de bezoeken van het huis werden ingepland volgens onze wensen. Vlotte verkoop en ook nadien werden we zeer goed begeleid. Wij zijn enorm tevreden over de dienstverlening van ImmoTijl en raden dit ook aan iedereen aan! Bij Tijl ben je niet de zoveelste klant in de rij, maar krijg je een op en top persoonlijke benadering. Klasse!

    Stijn Van Achter

    Denderleeuw

  • Ik wou je nog bedanken voor jouw professionele tussenkomst in dit dossier. Je was steeds professioneel, bereikbaar en vriendelijk; je gaf de indruk dat je niet alleen de belangen van de verkopende partij behartigt, maar ook die van de kopers. Je bent een makelaar om fier op te zijn!

    Luc Cocquyt

    Asse

  • Bert Van Coninckxloo

    Voor de aankoop van een appartement hebben we een verkennend gesprek gehad met bijpassend professioneel advies. Voor ons was het direct duidelijk dat dit kantoor vertrouwen uitstraalde! Na de aankoop hebben jullie ook nog eens de verhuur verzorgd. Alles verliep zo vlot en vriendelijk dat we zéker met onze volgende spaarcentjes terug aan jullie voordeur staan! :) Bedankt Tom en de rest van het team! Toppertjes!

    Bert Van Coninckxloo

    Malderen

  • In de Kerkstraat ontvingen we verschillende makelaars. Uiteindelijk viel onze keuze op ImmoTijl, en daarvan hebben we geen seconde spijt gehad: professioneel én betrouwbaar.

    Roger Schelfthout & Nicole Jacobs

    Buggenhout

  • Blij dat we de keuze gemaakt hebben om met jou en de firma ImmoTijl in zee te gaan. Nog eens bedankt voor de fijne samenwerking met een toffe mens, enkel een mindere smaak voor wat betreft een bepaalde voetbalclub. 😜

    Annemie en Hugo Waterschoot

    Grembergen

  • Heel tevreden over hun werk en afhandelen van opdracht van begin tot einde. Alvast een aanrader!

    Martine Eeckhout

    Aalst

  • Dank voor de vlotte en perfecte afhandeling van de verkoop in Bergveld!

    Luc Pannecoeck

    Baasrode

  • Marc Van Canegem

    Heel tevreden over Team Tijl. Snelle verkoop en zeer tevreden over de service na verkoop.

    Marc Van Canegem

    Burst

  • Veel dank voor de verkoop van ons huis in de Opwijksestraat. We hadden altijd een goed gevoel bij de samenwerking.

    Ivan Meysman & Jacqueline De Batselier

    Opdorp

  • Hard werken, steeds bereikbaar zijn en een 'doe maar gewoon'-mentaliteit: dat apprecieer ik aan de makelaars van Tijl Jansegers. Zonder meer een betrouwbare partner.

    Rene Wauters BVBA

    Hamme

  • Luc Van Weyenberg

    Schitterende service! Zowel bij verkoop van mijn huis als bij aankoop appartement. Alles is vlekkeloos en volgens afspraak verlopen. Ik heb mij werkelijk niets moeten aantrekken. En steeds vlot bereikbaar.

    Luc Van Weyenberg

    Sint-Gillis-Dendermonde

  • Miguel Longfils & Katrijn Luypaert

    Ongeziene service van a tot z. Onze eigendom in de Kasteelstraat in Buggenhout was in een wip verkocht.

    Miguel Longfils & Katrijn Luypaert

    Denderbelle

  • Nicole Moortgat

    Bedankt Tom van Immotijl voor de verkoop binnen de maand van mijn ouderlijk huis in de Kerkstraat. Onmiddellijk een goed gevoel en een professionele en eerlijke benadering. Directe en vlotte aanpak, correcte analyse, correcte prijssetting, professionele foto s. No nonsens en direct resultaat. Aanbeveling waard. Top - makelaar!

    Nicole Moortgat

    Buggenhout

  • Rony Hals

    Goede en vlotte samenwerking.
    Tom en Jens = topteam.
    Bedankt voor alles.

    Rony Hals

    Buggenhout

Gratis
waardebepaling

Creatieve
publiciteit

Service
na verkoop

4 kantoren 20 professionals

Al drie decennia is ImmoTijl - dankzij een doorgedreven marktkennis en specialisatie in verkoop, verhuur en vastgoedadvies - een kwaliteitslabel in Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant.

Vier kantoren en twintig enthousiaste vastgoedprofessionals gaan elke dag tot het uiterste voor onze klanten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Vraag aan
Vraag aan

GRATIS WAARDEBEPALING

Bij ImmoTijl zijn waardebepalingen geen nattevingerwerk. Grondig cijferwerk combineren we met concrete referentiepunten in de buurt.

Neem gerust contact voor een afspraak, zeker als u weet dat deze gratis en helemaal vrijblijvend is.

Vraag aan

Deel uitmaken van team tijl?

Het energieke ‘Team Tijl’ kent een exponentiële groei. We blijven op zoek naar gemotiveerde krachten (M/V) die klantenservice centraal stellen. Ervaring is geen must, een passie voor vastgoed en een zekere commerciële flair zijn dat wel.

Ontmoeten we mekaar binnenkort?

Onze vacatures