Immokantoren in Brussel (488)

U wenst uw huis te verkopen ? Weet dan dat commissies en diensten van immokantoren in Brussel erg kunnen variëren. Het is dus verstandig om meerdere immokantoren met elkaar te vergelijken voordat u een keuze maakt. Doordat u direct kunt communiceren met de vastgoedmakelaar kunt u meteen uw voorkeuren en wensen doorgeven zodat zij hier rekening mee kunnen houden. Het stellen van gerichte vragen helpt u de makelaar vinden dat u de beste service kan aanbieden.

Airflats - BBF
Bent u op zoek naar een veilige maar rendabele investering? Ontdek dan Airflats, ons nieuw project in Brussel! * Hotel flats op toplocatie, naast de NAVO; * Gewaarborgde inkomsten*; * Hoog ..
Henry Dunantlaan 50 1, 1140 Evere, België
Agorim
Nos experts sont à votre disposition pour vous accompagner dans toutes les tâches légales liées à la vente de votre bien. Chez Agorim, nous pensons que la TECH..
Chaussée de La Hulpe 150, 1170 Watermaal-Bosvoorde, België
Aximas Brussel
Aximas is een vastgoedmakelaar gespecialiseerd in bedrijfsvastgoed sinds 1994 en beschikt uitgebreide referenties en lokale marktkennis. Raadpleeg ons uitgebreid aanbod kantoren, opbrengsteigen..
Drukpersstraat 4, 1000 Brussel, België
Burimmo
Burimmo werd gecreëerd in 1966 door Paul Cousin (genaamd Polo) en is sinds meer dan 20 jaar beheerd door zijn echtgenote Chantal de Bonhome. Het agentschap is actief in residentieel vastgoed..
Prekelindenlaan 71, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, België
BuyerSide
U investeert in vastgoed ? Of u staat op het punt om uw eerste huis te kopen ? U wilt zeker zijn dat u de juiste keuze maakt en wil een optimale operatie realiseren ? Vertrouw op BuyerSide, s..
Horizonlaan 32, 1150 Sint-Pieters-Woluwe, België
Cogerimo
Cogerimo is the result of a real estate management family business which has been active on the Brussel’s market since 1950. The company manages a portfolio of some 100.000 m² office spa..
Sablon Tower - Rue Joseph Stevens 7, 1000 Brussel, België

Direct Immo
Direct Immo : Une agence idéalement située (place Meiser) couvrant les 19 communes de Bruxelles & périphérie. Une équipe de professionnels à votre &eac..
Boulevard Général Wahis 272, 1030 Schaarbeek, België
Alphabitat
Zoekt u een woning, overweegt u de verkoop of verhuur van uw huidige woonhuis of heeft u een ander huis op het oog? Dan bent u bij ons in de juiste makelaarshanden. U kunt bij ons terecht voor de a..
Jules Du Jardinlaan 43, 1150 Sint-Pieters-Woluwe, België
5th Corner
5th Corner bvba, wonen en leven in de “Brusselse vijfhoek” begint met ons! Beste bezoeker, van harte welkom op onze website, 5th Corner bvba heeft als doel de particulier, de invest..
Sint-Gisleinsstraat 53/00, 1000 Brussel, België
Airport Apartments
Appartementen in 3 gebouwen gelegen in een strategisch geografische omgeving. Vlakbij het NAVO-hoofdkwartier in Evere en de bedrijvenzone rond de luchthaven van Zaventem. Toch op wandelafstand van ..
Jules Bordetlaan 40, 1140 Evere, België
Archimede Real Estate
Geachte bezoeker, Zoekt u een woning, overweegt u de verkoop of verhuur van uw huidige woonhuis of heeft u een ander huis op het oog? Dan bent u bij ons in juiste makelaarshanden. U kunt bij on..
Archimedesstraat 93B, 1000 Brussel, België
CENTURY 21 Azur
U bent van harte welkom in ons CENTURY 21 Azur kantoor.   Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Wenst u uw eigendom te verkopen? Of wenst u gewoon meer informatie over de evolutie in d..
Chaussée de Gand 331-333 , 1081 Koekelberg, België
Cofinimmo
Cofinimmo bezit een gediversifieerde portefeuille die verspreid is over België, Frankrijk, Nederland en Duitsland, met een waarde van meer dan 3,2 miljard EUR en een totale oppervlakte van 1 7..
Woluwedal 58, 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, België
CENTURY 21 Miroir Koekelberg
U bent van harte welkom in ons CENTURY 21 Miroir kantoor.   Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Wenst u uw eigendom te verkopen? Of wenst u gewoon meer informatie over de evolutie in..
Avenue du Karreveld 78, 1081 Koekelberg, België
CENTURY 21 Wolu Way
U bent van harte welkom in ons CENTURY 21 Wolu Way kantoor.   Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Wenst u uw eigendom te verkopen? Of wenst u gewoon meer informatie over de evolutie ..
Square Levieplein 3 , 1200 Sint-Lambrechts-Woluwe, België
ERA Artemis Meiser
Een verkoop van een pand brengt heel wat vragen met zich mee. ERA Artémis is het enige immobiliënkantoor dat u in elke stap van het verkoopproces bijstaat met raad maar vooral ook daa..
Chaussée de Louvain 726, 1030 Schaarbeek, België
Espace Immo Brussels
Agentschap ESPACE IMMO Brussels helpt u, assisteert u en adviseert u in al uw vastgoedtransacties. Bewust zijnde van het belang van de beslissingen die keuzes teweegbrengen, ons team, samengest..
Lakensestraat 91, 1000 Brussel, België
Eventimmo Schaarbeek
Het Eventimmo-team zet zich in om de beste service te bieden aan de klanten, verkopers, verhuurders, kopers en huurders. De beste service, dat is een eerlijke vastgoedmethode met marktconforme prij..
Ardense Jagersplein 24, 1030 Schaarbeek, België
Address Real Estate
Ons kantoor, gelegen nabij de Louizalaaan en het Kasteleinsplein in Brussel, is gespecialiseerd in:   * Verkoop van residentiële woningen en investeringspanden * Verhuur van r..
RUE HECTOR DENIS 47B, 1050 Elsene, België
CBRE
CBRE, genoteerd aan de New York Stock Exchange, is met ongeveer 44 000 medewerkers 's werelds grootste adviesbureau voor commercieel vastgoed. Meer dan 120 medewerkers hiervan zijn werkz..
Lloyd Georgelaan 7, 1000 Brussel, België