Engel & Völkers Gent-Centrum

Welkom bij Engel & Völkers Gent-Centrum!

Eigendommen in Gent aangeboden door uw vastgoedmakelaar Engel & Völkers
Wie Gent zegt, spreekt van een verhaal van meer dan duizend jaar. Al sinds de prehistorie is de samenloop van de Leie en de Schelde een plek geweest waar mensen hebben gewoond, gewerkt en geleefd.


In zijn lange geschiedenis is Gent steeds op een organische manier blijven groeien. De nalatenschap van vele eeuwen van menselijke activiteit, is een unieke verzameling straten, panden en uitzichten. De diversiteit is enorm: van de smalle, doolhofachtige straatjes van het Patershol over de Rococopaleizen rond de Kouter tot de 19e-eeuwse grandeur van de Vlaanderenstraat. De straten van Gent lezen als een boeiende vertelling. Om iedere hoek staat een nieuwe ontdekking of een goed bewaarde herinnering u te wachten.


Engel&Völkers is gespecialiseerd in commercieel vastgoed, investeringspanden, multifunctionele appartementen en kantoorruimten. Leasing, verkoop, consultancy en schattingen met meer dan 30 jaar ervaring. Wij zijn uw lokale Engel & Völkers makelaar voor vastgoed gelegen in de Vlaamse ardennen tot en met het Waasland en meer, gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van het mooiste residentieel vastgoed.


Laat ons uw zoektocht naar de ideale woning begeleiden! Van bij het eerste contact zullen wij ons uiterste best doen om het droomeigendom te vinden dat beantwoord aan uw persoonlijke en specifieke zoekcriteria.
Kom zeker eens langs in ons kantoor te Kleine Vismarkt 2 in Gent. We verheugen ons op uw bezoek!

Contacteer Engel & Völkers Gent-Centrum


Vraag over
     Verkopen      Kopen     Huren      Verhuren     Andere

Type vastgoed
     Huis      Appartement     Kantoor      Commercieel     Industrieel      Grond     Garage     Andere          Ik wil ook offertes van andere immokantoren ontvangen

4 commentaren

Donia Van den Bossche - 2 maanden geleden
Tom Bomont - 9 maanden geleden
Peter Peyskens - een jaar geleden
Prachtig kantoor !!!!
Laurens Temmerman - 2 jaren geleden

Adres:
Kleine Vismarkt 2, 9000 Gent, België
Tel:09 223 28 23
Openingsuren:
Maandag: 10:00 AM - 6:00 PM
Dinsdag: 10:00 AM - 6:00 PM
Woensdag: 10:00 AM - 6:00 PM
Donderdag: 10:00 AM - 6:00 PM
Vrijdag: 10:00 AM - 6:00 PM
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten