Immokantoren in Oost-Vlaanderen (682)

U wenst uw huis te verkopen ? Weet dan dat commissies en diensten van immokantoren in Oost-Vlaanderen erg kunnen variëren. Het is dus verstandig om meerdere immokantoren met elkaar te vergelijken voordat u een keuze maakt. Doordat u direct kunt communiceren met de vastgoedmakelaar kunt u meteen uw voorkeuren en wensen doorgeven zodat zij hier rekening mee kunnen houden. Het stellen van gerichte vragen helpt u de makelaar vinden dat u de beste service kan aanbieden.

Immogroup Gent
Zoekt u de ideale plaats om uw droomwoning te bouwen? Of is uw onderneming aan ademruimte toe en zoekt u een grond om verder te kunnen groeien? In de regio Gent-Meetjesland staat Immogroup Gent u b..
Mariakerksesteenweg 88, 9031 Drongen, België
Van Welden Vastgoed
Omdat specialisatie leidt tot betere resultaten, heeft elk vastgoedkantoor op zich een afgebakende taak. Zo houdt Van Welden Vastgoed zich uitsluitend bezig met de verkoop van panden in en rond Gen..
Rondehuisjesdreef 3, 9031 Drongen, België
Aximas Gent
Aximas is een vastgoedmakelaar gespecialiseerd in bedrijfsvastgoed sinds 1994 en beschikt uitgebreide referenties en lokale marktkennis. Raadpleeg ons uitgebreid aanbod kantoren, opbrengsteigendomm..
Hofstraat 269, 9000 Gent, België
Durabrik Construction
Een woning kopen of bouwen is een van de belangrijkste beslissingen die je neemt. Het gaat over grote investeringen en je neemt keuzes die je geluk en je leven bepalen. Mensen hierbij begeleiden, i..
Landegemstraat 10, 9031 Drongen, België
ERA Wonen Sint-Niklaas
Als je vastgoed verkoopt/koop of verhuurt/huurt, wil je zekerheid. De zekerheid van een betrouwbare en professionele makelaar. De zekerheid van een correcte prijs. De zekerheid van een vlotte verko..
Gentse Baan 45A , 9100 Sint-Niklaas, België
Arcade Vastgoed
U overweegt een eigendom te verkopen met Arcade Vastgoed? Gefeliciteerd - U neemt de juiste beslissing! Een eigendom verkopen gaat immers over veel geld. Het is dan ook verstandig dat u niet hals..
Kortrijksesteenweg 626, 9000 Gent, België

Axel Lenaerts Vastgoedmakelaars
Axel Lenaerts makelaars voorziet haar opdrachtgevers sinds 1994 van hoogwaardige adviezen en dienstverlening bij de verkoop en verhuur van residentieel vastgoed. Vanuit onze kantoren te Gent en Sin..
Kortrijksesteenweg 390, 9000 Gent, België
CENTURY 21 Hippodroom
Wenst u ook uw eigendom (woning, appartement, grond) te verkopen? Ons professioneel team streeft niet enkel naar kwantiteit maar naar KWALITEIT en SERVICE met een persoonlijke aanpak. We stel..
Mariakerksesteenweg 80 , 9031 Drongen, België
Bessems Vastgoed
Wij zijn een jong en dynamisch team, dat u altijd en overal wil bijstaan in één van de belangrijkste beslissingen van uw leven: het aankopen/verkopen of huren/verhuren van uw vastgo..
Kerkstraat 68, 9255 Buggenhout, België
Alides
Alides: sterke vastgoedideeën van a tot z Kantoor, hotel, zorg, wonen of industrie: Alides staat voor eersteklas vastgoed. Wij ontwikkelen, beheren en exploiteren gebouwen in Gent, Brussel e..
Toemaattragel 1, 9000 Gent, België
Agence Rosseel
66 jaar vakkennis, creativiteit, dynamiek en een onberispelijke reputatie U verkoopt Om uw eigendom te verkopen gaat u best niet over één nacht ijs. Het vraagt om..
Kortrijksesteenweg 74, 9000 Gent, België
Leiegoed
tarieven ereloon ; - verkoop residentieel - 3% (excl btw)                       &nb..
Drongenplein 5, 9031 Drongen, België
.be Build Immo
Verkoop of verhuur zorgeloos je woning Je gaat een woning verkopen of verhuren? Dan komt daar een berg administratie - vergezeld van een heleboel formaliteiten - bij kijken. Dankzij .be build b..
Gentseweg 111, 9120 Beveren-Waas, België
2 Invest
..
Brugstraat 39, 9500 Geraardsbergen, België
A.S.J. - Concept
..
Eekhoekstraat 55, 9270 Laarne, België
Aargus Vastgoed
Gepersonaliseerde aanpak voor al uw vastgoed en uw verzekeringen Aargus Vastgoed: uw real estate coach in de regio Aalst. Onze activiteiten: - verkoop van nieuwbouwprojecten die gereali..
Lindenstraat 69, 9300 Aalst, België
Abimo-Dewispelaere Knokke-Heist
De agences Dewispelaere en Abimo waren lange tijd een begrip in Heist, wij hebben bij overname van deze kantoren dan ook beide benamingen willen behouden, vandaar de officiële naam van ons kan..
Veldstraat 58, 9910 Knesselare, België
Abip Immo
De immobiliënactiviteiten van ABIP nv (o.a. de bemiddeling bij verkoop/verhuur van onroerend goed, rentmeesterschap, syndicus en schatter-expert van onroerend goed, ...) werden begin februari ..
Firmin Bogaertstraat 10, 9620 Zottegem, België
Acasa Vastgoed
Acasa Vastgoed is een jong en dynamisch team met jarenlange ervaring in de verkoop en verhuur van nieuwbouw en bestaand vastgoed in de ruime omgeving van Gent . Ook voor investeerders hebben..
Kortrijksesteenweg 62, 9830 Sint-Martens-Latem, België
Adentro
ADENTRO, what's in a name ?, betekent "WELKOM, KOM ERIN". Bij ons op kantoor of in het pand dat je bezoekt.Wij kozen deze naam als synoniem voor een vertrouwelijke manier van samenwer..
Nedermolenstraat 1, 9310 Meldert, België