Immokantoren in Ieper en omgeving(9)

Oplettendheid en een goede service zijn belangrijke eigenschappen die van belang zijn wanneer u een immokantoor aanneemt. Het scheelt een hoop zorgen wanneer uw weet dat uw vastgoed in de handen zijn van ervaren makelaar. Onze vergelijkingsdienst is speciaal in het leven geroepen om u aan een zorgeloze verkoop of verhuur van uw immo te helpen.

Dewaele vastgoed met advies Ieper
Dewaele vastgoed met advies Ieper
Dewaele Ieper benadert de klant, op zoek naar toegevoegde waarde, langs een eigen samenwerkend netwerk van hedendaagse kantoren op toplocaties, en dit met vakkundige medewerkers en gesteund door een onderscheidende marketing. Met onze klanten..
Boterstraat 47, 8900 Ieper, België
ERA Domus
ERA Domus
Al 20 jaar lang is ERA Domus dé vastgoedspecialist in uw regio. Samen met 115 makelaars analyseren wij de markt dag in, dag uit. Of u nu een huis wil kopen of verkopen in deze streek, bij ERA Domus bent u aan het juiste adres. Want dank..
Diksmuidestraat 42, 8900 Ieper, België
ERA @t home
ERA @t home
Bij het kopen of verkopen van een woning komt heel wat kijken. ERA @t Home is er om u zo goed mogelijk doorheen het hele proces te begeleiden. We beginnen bij het maken van een realistische schatting, gestaafd door onze marktkennis en ervaring ..
Sint Denijsplaats 3 , 8940 Geluwe, België
Partners in vastgoed
Partners in vastgoed
Woonvastgoed - Nieuwbouw - Bedrijfsvastgoed ONZE EXPERTISE, UW GARANTIE OP SUCCES REEDS MEER DAN 800 PANDEN VERKOCHT IN EEN STRAAL VAN 25KM ROND IEPER!!   Uw eigendom verkopen doet U maar 1 keer. U krijgt dus maar 1 ..
Diksmuidestraat 24, 8900 Ieper, België
Sofimo Ieper
Sofimo Ieper
De betere makelaar sinds 1965. Laat vrijblijvend uw woning schatten. Wij zijn dringend op zoek naar panden om te verhuren.   Te Koop gevraagd Ieper of Roeselare : Bouwgrond of afbraakpanden geschikt voor het bouw..
Boterstraat 39, 8900 Ieper, België
Accentis
Accentis
Tot medio 2008 specialiseerde Accentis zich in projectontwikkeling en vastgoedbeheer voor derden. De focus lag daarbij op kantoorgebouwen en residentieel vastgoed. Met de overname van de semi-industriële vastgoedportefeuille van een beurs..
Oostkaai 50, 8900 Ieper, België

CENTURY 21 Home-4U
CENTURY 21 Home-4U
Permanent gesloten. ..
Diksmuidestraat 39 , 8900 Ieper, België
CENTURY 21 Via PLus
CENTURY 21 Via PLus
U bent van harte welkom in ons CENTURY 21 kantoor. Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Wenst u uw eigendom te verkopen? Of wenst u gewoon meer informatie over de evolutie in de vastgoedmarkt of over de woningprijzen in uw buurt? Ons t..
Diksmuidestraat 19, 8900 Ieper, België
D Construct
D Construct
Onder de titel ‘realistisch bouwen’ start een Iepers familiebedrijf met roots in Gent en Ieper, een nieuwbouwproject in de Kattestad. Onder de leuze “mooi wonen hoeft niet duur te zijn” en met de onderliggende gedachten van..
Frenchlaan 16, 8900 Ieper, België