Immokantoren in Vilvoorde en omgeving(16)

Oplettendheid en een goede service zijn belangrijke eigenschappen die van belang zijn wanneer u een immokantoor aanneemt. Het scheelt een hoop zorgen wanneer uw weet dat uw vastgoed in de handen zijn van ervaren makelaar. Onze vergelijkingsdienst is speciaal in het leven geroepen om u aan een zorgeloze verkoop of verhuur van uw immo te helpen.

CENTURY 21 Berthouts
CENTURY 21 Berthouts
U bent van harte welkom in ons CENTURY 21 Berthouts kantoor.   Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Wenst u uw eigendom te verkopen? Of wenst u gewoon meer informatie over de evolutie in de vastgoedmarkt of over de woningprijzen in u..
Dorpsplein 3, 1830 Machelen, België
KEYOPS
KEYOPS
Keyops, vastgoedbeheerder gespecialiseerd in huurbeheer, stelt zijn professionele ervaring (van meer dan 10 jaar) tot uw dienst. Keyops neemt uw zorgen inzake beheer van onroerend goed uit handen, en dat voor verschillende soorten goederen: ap..
Avenue du Pois de Senteur 25, 1020 Vilvoorde, België
Urban Concept Immo
Urban Concept Immo
Wenst U uw woonst te verhuren of te verkopen ? U bent aan het juiste adres. URBAN CONCEPT is een immobiliënkantoor gespecialiseerd in de verkoop, de verhuur, de waardebepaling en het beheer van onroerend goed te Brussel en Waals-Brabant. ..
Brieslaan 46, 1020 Brussel, België
Immo Bosmans
Immo Bosmans
Ben je op zoek naar een persoonlijkere aanpak, dan ben je bij ons zeker op het juiste adres. Hierbij staat de klant steeds centraal en bieden wij een persoonlijke begeleiding bij al uw plannen op gebied van verzekeringen, kredieten en immobili..
Ferdinand Campionlei 6, 1800 Vilvoorde, België
CENTURY 21 Expo
CENTURY 21 Expo
U bent van harte welkom in ons CENTURY 21 Expo kantoor.   Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Wenst u uw eigendom te verkopen? Of wenst u gewoon meer informatie over de evolutie in de vastgoedmarkt of over de woningprijzen in uw buu..
Avenue Houba de Strooper 618, 1020 Laken, België
Just Immo
Just Immo
Just Immo is een vastgoedkantoor gespecialiseerd in verkoop en verhuur van onroerende goederen Door de ideale ligging in het noorden van Brussel, zijn wij voornamelijk actief in Brussel en Vlaams-Brabant. Ons team is ervaren, gedegen, dyna..
De Wandstraat 60, 1020 Laken, België

CENTURY 21 De Wand
CENTURY 21 De Wand
U bent van harte welkom in ons CENTURY 21 De Wand kantoor.   Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Wenst u uw eigendom te verkopen? Of wenst u gewoon meer informatie over de evolutie in de vastgoedmarkt of over de woningprijzen in uw ..
De Wandstraat 25 , 1020 Laken, België
Burgeac sa
Burgeac sa
Nos domaines de compétences : l'achat, la vente, la location, la promotion, les états des lieux ainsi que les crédits hypothécaires et assurances.   Nos engagements : - Estimation gratuite et objectiv..
Emile Bockstaellaan 268, 1020 Brussel, België
Compagnie Nationale
Compagnie Nationale
VERKOOP VERHUUR INVESTERINGEN   U wenst een vrijblijvende gratis schatting van uw pand?Vul het onderstaande formulier in en wij contacteren u zo spoedig mogelijk. ..
Vuurkruizenlaan 55, 1020 Laken, België
COSY HOMES c/o AAA INVEST s.p.r.l.
COSY HOMES c/o AAA INVEST s.p.r.l.
COSYHOMES®, met kantoren in Brussel, ontwikkelt en realiseert bouwprojecten die hoofdzakelijk zijn bedoeld om in te wonen.   De activiteiten van COSYHOMES® verlopen in samenwerking met verschillende partners met specifieke com..
Rue de Vriere 69, 1020 Laken, België
Hilmar nv
Hilmar nv
..
Diegemstraat 1, 1830 Machelen, België
IMMO BRUSSELS
IMMO BRUSSELS
Momenteel zijn we de ontwikkeling van 3 appartementencomplexen in Laken. In de nabije toekomst zullen we beginnen te werken aan een project dat bestaat uit 30 appartementen in St- Genesius Rode. Immo Brussel werkt samen met de Haex bouwbedrijf (me..
Comtesse de Flandre 32F, 1020 Laken, België
Multi-dynamics Bvba
Multi-dynamics Bvba
..
Leuvensesteenweg 262, 1800 Vilvoorde, België
Pierard & Partners Consultants
Pierard & Partners Consultants
Contactez-nous pour toutes vos transactions immobilières: État des lieux Évaluations de biens Toutes transactions immobilières Tous types d’expertises (achat, vente, location) Expertise de dég&aci..
Rue Félix Sterckx 71//4, 1020 Laeken, België
Pro-Plan bvba
Pro-Plan bvba
U zoekt tegen de beste voorwaarden een huis, appartement of handelspand te kopen of te huren?U wenst de hoogste prijs bij de verkoop of verhuur van uw huis, villa, appartement, handelspand?U wenst de beste prijs voor de verko..
Leuvensestraat 170, 1800 Vilvoorde, België
Wilink Laeken
Wilink Laeken
Permanent Gesloten..
Wandstraat, 223, 1020 Brussel, België