Immokantoren in Vollezele en omgeving(6)

Oplettendheid en een goede service zijn belangrijke eigenschappen die van belang zijn wanneer u een immokantoor aanneemt. Het scheelt een hoop zorgen wanneer uw weet dat uw vastgoed in de handen zijn van ervaren makelaar. Onze vergelijkingsdienst is speciaal in het leven geroepen om u aan een zorgeloze verkoop of verhuur van uw immo te helpen.

Bartivo Construct
Bartivo Construct
BARTIVO CONSTRUCT is in december 2011 opgericht. Meer dan 20 jaar vakmanschap van Ivo Brijs, gecombineerd met 20 jaar ondernemingszin van Bart Noël betekenen kwaliteit en perfectie; voor minder gaan wij niet!!! Bartivo Construct levert een bo..
De Roen 2, 1570 Galmaarden, België
Deklippel Immo
Deklippel Immo
Immo Deklippel is actief in alle types van vastgoedtransacties vooral in Oost-Vlaanderen en Vlaams Brabant. Ons doel is een kwalitatieve dienstverlening waarbij betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid centraal staan. Naast bemiddeling in va..
Watermolenstraat 14, 1570 Galmaarden, België
Rebex
Rebex
..
Tollembeekstraat 7, 1570 Galmaarden, België
Rebex
Rebex
activiteiten verkoop / verhuur ..
Rendries 3, 1540 Herne, België
Techimmo
Techimmo
..
Breemstraat 7/A, 1540 Herne, België
Verhasselt Invest
Verhasselt Invest
Verhasselt Invest BVBA, een dynamisch team van vastgoedspecialisten, dat staat voor een persoonlijke aanpak en een professionele begeleiding van de verkoop en verhuur van onroerende goederen. Via onze kantoren te Galmaarden en Geraardsbergen zij..
Repingestraat 32, 1570 Vollezele, België