Immokantoren in Borgerhout en omgeving(44)

Oplettendheid en een goede service zijn belangrijke eigenschappen die van belang zijn wanneer u een immokantoor aanneemt. Het scheelt een hoop zorgen wanneer uw weet dat uw vastgoed in de handen zijn van ervaren makelaar. Onze vergelijkingsdienst is speciaal in het leven geroepen om u aan een zorgeloze verkoop of verhuur van uw immo te helpen.

Besimmo Bvba
Besimmo Bvba
Wij kopen uw woning Renovatiewerken   Nieuwbouw projecten Besimmo biedt of gaat voor u op zoek naar bouwgronden waar u nieuwe woningen of appartementen kunt realiseren. ..
Herentalsebaan 361, 2100 Deurne, België
Dewaele Deurne
Dewaele Deurne
Bij Dewaele | vastgoed met advies staat klantentevredenheid voorop. Wij stellen ons dan ook persoonlijk garant voor een optimale dienstverlening. Indien er zich toch problemen zouden voordoen zijn wij steeds bereid om naar jou te luisteren. Alvast..
Turnhoutsebaan 98, 2100 Deurne, België
Mopro Group NV
Mopro Group NV
Mopro Invest geeft monumentaal erfgoed oude luister terug. Wij zijn reeds jaren gespecialiseerd in de renovatie van exclusieve en historische panden in het centrum van Antwerpen. Ze zijn er nog volop historische monumentale gebouwen die in..
Oostenstraat 51, 2018 Borgerhout, België
Promocon Ebvba
Promocon Ebvba
U WENST TE VERKOPEN? GENIET VAN ONZE PLUSPUNTEN! GRATIS SCHATTING Gediplomeerde schatters geven u de realistische waarde van uw woning na een bezoek ter plaatse. NIET VERKOCHT = NIETS BETALEN Verkopen wij uw woning niet, dan die..
Ruggeveldlaan 711, 2100 Deurne, België
Promocon vastgoed
Promocon vastgoed
U WENST TE VERKOPEN? GENIET VAN ONZE PLUSPUNTEN! GRATIS SCHATTING Gediplomeerde schatters geven u de realistische waarde van uw woning na een bezoek ter plaatse. NIET VERKOCHT = NIETS BETALEN Verkopen wij uw woning niet, dan die..
Karel de Preterlei 1, 2140 Borgerhout, België
Immo Dyck bvba
Immo Dyck bvba
Immo Dyck is een familiebedrijf en vond zijn oorsprong in het jaar 1969, in dat jaar begon Pierre Dyck (’39) met de exclusieve verkoop van appartementen hier in de streek.  Verschillende grote Antwerpse aannemers deden beroep op hem om ..
Dascottelei 152, 2100 Deurne, België

Sorenco nv
Sorenco nv
Sorenco doet meer dan uw woning verkopen       Een realistische waardebepaling van uw eigendom rekening houdend met de plaatselijke markt.     Adviesverlening om uw eigendom aantrekkelijk te maken voor ..
Grotesteenweg 511, 2600 Berchem, België
Immo Vasta
Immo Vasta
Immovasta is een jong bedrijf met jarenlange know-how.  Drijvende kracht achter het geheel is een team van jonge, gedreven en gemotiveerde mensen, die reeds jarenlang met elkaar samenwerken. Constant op zoek naar vernieuwing. We geloven in on..
Kroonstraat 214, 2140 Borgerhout, België
CENTURY 21 Zakenkantoor B&D
CENTURY 21 Zakenkantoor B&D
U bent van harte welkom in ons CENTURY 21 Zakenkantoor B&D kantoor.   Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Wenst u uw eigendom te verkopen? Of wenst u gewoon meer informatie over de evolutie in de vastgoedmarkt of over de woningp..
Herentalsebaan 2 , 2140 Borgerhout, België
Meiboom Vastgoed
Meiboom Vastgoed
Wie geluk en voorspoed wil afroepen over zijn nieuwe woning plaatst volgens een aloude traditie een meiboom op de nok van het dak. Bij Meiboom Vastgoed streven we naar een gelukkige en voorspoedige verkoop, verhuur, aankoop of huur van uw vastgoed..
Lodewijk van Berckenlaan 167, 2140 Borgerhout, België
Coprimmo BVBA
Coprimmo BVBA
Coprimmo is als zelfstandig en onafhankelijk immokantoor opgericht in 1996. Al heel snel waren er verschillende medewerkers actief om te kunnen voldoen aan een almaar groeiende vraag. Dat had toen en heeft nu nog altijd te maken  met de uitst..
Fruithoflaan 1, 2600 Berchem, België
habicom vastgoed & advies
habicom vastgoed & advies
Als het om vastgoed gaat, weet Habicom raad! Habicom Vastgoed, een zaak van vertrouwen ! activiteiten verkoop / verhuur ..
Antwerpsestraat 292, 2640 Mortsel, België
Ancimmo
Ancimmo
Kopen of verkopen? Woning, handelspand, overname van horeca en frituurzaak? Renovatie, verbouwing of herstelling van elektrische installaties? Ancimmo staat u graag bij met onze unieke uitgebreide diensten, zowel de makelaardij als aannemer/el..
De Coninckplein 30, 2060 Borgerhout, België
De Boer & Partners Deurne
De Boer & Partners Deurne
De Boer & Partners Immobiliën Groep telt vandaag 16 sterke regionale kantoren en 73 enthousiaste medewerkers. Dankzij onze voortdurende groei mogen we maandelijks nieuwe gezichten verwelkomen, wat voor een dynamische en innovatieve sfe..
Ter Rivierenlaan 1 , 2100 Deurne, België
Vastgoed Gillis en Partners BVBA
Vastgoed Gillis en Partners BVBA
Sinds 2006 runt Philippe Gillis met veel enthousiasme en ambitie vastgoedkantoor Vastgoed Gillis. Hij begon in zijn eigen appartement, maar verhuisde al snel naar Berchem in 2007. Ben Vercammen vormt al vanaf de start de professionele steun en toe..
Gitschotellei 159, 2600 Berchem, België
CENTURY 21 Advieskantoor Deurne
CENTURY 21 Advieskantoor Deurne
U bent van harte welkom in ons CENTURY 21 kantoor.   Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Wenst u uw eigendom te verkopen of te verhuren? Of wenst u gewoon meer informatie over de evolutie in de vastgoedmarkt of over de woningprijze..
Boterlaarbaan 311 , 2100 Deurne, België
Goetstouwers estate Deurne
Goetstouwers estate Deurne
De 7 troeven van Goetstouwers Immobiliën uitstekende service Gratis schatting, 'no cure, no pay', deskundig advies. Onze klantvriendelijke aanpak brengt kopers en verkopers samen die achteraf tevreden terugkijken op hun (ver)k..
Turnhoutsebaan 121, 2100 Deurne, België
Immolink bvba
Immolink bvba
Het team en onze gekende kwaliteitsverlening blijven dezelfde. Met onze nieuwe naam "Immo Link" willen we gewoon nog beter ons voornaamste ambitie in de verf te zetten, namelijk de beste "Link" te zijn tussen koper en verkoper,..
Ter Heydelaan 197, 2100 Deurne, België
CENTURY 21 Activity
CENTURY 21 Activity
Welkom op de website van CENTURY 21 Activity.    Bent u op ZOEK naar een NIEUWE WOONST, of wenst u uw EIGENDOM te VERKOPEN? Wenst u te investeren in NIEUWBOUW PROJECTEN? Wenst u VRIJBLIJVEND INLICHTINGEN in verband met de VA..
Dageraadplaats 31, 2018 Borgerhout, België
Tom Geenen Vastgoedmakelaar
Tom Geenen Vastgoedmakelaar
Tom Geenen Vastgoed werd opgericht in 2008 na 9 jaar ervaring te hebben opgedaan als zaakvoerder van een vastgoedkantoor in het Antwerpse. In volle crisis was er toch het geloof dat je met een servicegerichte dienst toch nog altijd het verschil ka..
Mortselsesteenweg 161, 2100 Deurne, België