Immokantoren in Brasschaat en omgeving(33)

Oplettendheid en een goede service zijn belangrijke eigenschappen die van belang zijn wanneer u een immokantoor aanneemt. Het scheelt een hoop zorgen wanneer uw weet dat uw vastgoed in de handen zijn van ervaren makelaar. Onze vergelijkingsdienst is speciaal in het leven geroepen om u aan een zorgeloze verkoop of verhuur van uw immo te helpen.

Cobalt Blue  Invest
Cobalt Blue Invest
Cobalt Blue Invest deed een eerste vastgoedinvestering in  2002 en heeft sindsdien succesvol haar portefeuille uitgebreid met een diversiteit aan vastgoed.   Inmiddels heeft Cobalt Blue Invest zich gespecialiseerd in de aan- en v..
Bredabaan 859, 2930 Brasschaat, België
Green Star nv
Green Star nv
Green Star werd eind jaren ’80 opgericht in Maria-ter-Heide als klein verkoopskantoor van een nieuwbouwproject. Ondertussen hebben we meer dan 25 jaar ervaring opgedaan en zijn we een vaste waarde in Brasschaat en omstreken. Persoonlijk cont..
Zegeplein 3, 2930 Brasschaat, België
Hodister bedrijfsvastgoed
Hodister bedrijfsvastgoed
HODISTER BEDRIJFSVASTGOED, uw makelaar in bedrijfsvastgoed. Verkopen en verhuren van bedrijfsvastgoed, vastgoed dat bedrijfsmatig gebruikt wordt en zich situeert op KMO -en/of industriegebieden.   Activiteiten Verkopen en verhur..
Kerkedreef 11, 2930 Brasschaat, België
Rodenburgh Immobiliën makelaar
Rodenburgh Immobiliën makelaar
Wij zijn u graag van dienst als adviseur en partner bij één van de belangrijkste beslissingen in uw leven; de aankoop of verkoop van uw droomwoning! Van bouwgrond op toplocatie tot volledig afgewerkte villa, wij kunnen u zeker ve..
Dokter Roosensplein 9, 2930 Brasschaat, België
Verhelst Vastgoed Brasschaat
Verhelst Vastgoed Brasschaat
Bij Verhelst Vastgoed is uw vastgoed in bekwame handen! Een huis verkopen, dat doet u vast niet elke dag. Het is een grote beslissing met verstrekkende gevolgen en er komen heel wat formaliteiten bij kijken. Een partner die u met een gratis scha..
Kapelsesteenweg 432, 2930 Brasschaat, België
De Boer & Partners Brasschaat
De Boer & Partners Brasschaat
De Boer & Partners Immobiliën Groep is al meer dan 35 jaar een vaste waarde op de immobiliënmarkt in het grootste deel van de provincie Antwerpen. In deze periode hebben wij een gedegen kennis en ervaring opgebouwd in de bemiddeling ..
Dokter Roosensplein 47, 2930 Brasschaat, België

Group B bvba
Group B bvba
GROUP B was de eerste jaren vooral actief in bouw- en beleggingsprojecten en bedrijfsovernames in België en in Nederland. Sedert de jaren ’80 zijn de activiteiten verder uitgebreid naar bestaande woningen, villa’s en nieuwbouw ten..
Kapelsesteenweg 58, 2930 Brasschaat, België
Metropool Vastgoed
Metropool Vastgoed
U verkoopt of verhuurt niet zomaar een huis. Het gaat om uw huis. Om uw appartement. Het is uw eigendom dat onder de hamer gaat en dus verwacht u dat uw makelaar net zo begaan is met uw pand of grond als uzelf. Dat wij het met evenveel liefde aanp..
Frilinglei 2, 2930 Brasschaat, België
Immo Matrix
Immo Matrix
Groep Pauwels & Engels / Immo Matrix zijn vastgoedmakelaars met passie in de ruime regio van de provincie Antwerpen. Met kantoren in Brasschaat en Hove is dit vastgoedkantoor gespecialiseerd in de verkoop en de verhuur van bestaande woningen e..
Bredabaan 661, 2930 Brasschaat, België
Goetstouwers Immobiliën Brasschaat
Goetstouwers Immobiliën Brasschaat
De 7 troeven van Goetstouwers Immobiliën uitstekende service Gratis schatting, 'no cure, no pay', deskundig advies. Onze klantvriendelijke aanpak brengt kopers en verkopers samen die achteraf tevreden terugkijken op hun (ver)k..
Lage Kaart 382, 2930 Brasschaat, België
Janssen en Janssen Verzekeringen
Janssen en Janssen Verzekeringen
Vandaag is Janssen en Janssen actief in drie provincies. (Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Limburg). In elke regio hebben wij een lokaal verankerde specialist die de plaatselijke vastgoedmarkt goed kent op basis van een grondige expertise en ervaring..
Miksebaan 238, 2930 Brasschaat, België
Sorenco
Sorenco
Sorenco doet meer dan uw woning verkopen     Een realistische waardebepaling van uw eigendom rekening houdend met de plaatselijke markt.     Adviesverlening om uw eigendom aantrekkelijk te maken voor kandidaat k..
Bredabaan 294, 2930 Brasschaat, België
Marconti bvba
Marconti bvba
Wij helpen u bij uw zoektocht naar de ideale woning. Een schatting of advies bij de verkoop van uw woning is steeds vrijblijvend. Door onze jarenlange kennis en relaties kunnen wij u mee begeleiden voor het bekomen van een lening tot 100% ..
Bredabaan 433, 2930 Brasschaat, België
Belgo-Flat
Belgo-Flat
Welkom bij  Belgo-Flat ! Voor een persoonlijke service en advies op maat  ! Graag nodigen wij U uit om een kijkje te nemen in het ruime aanbod van nieuwbouwappartementen , woningen , garages en kelders. Dit assortiment zal ook ste..
Oude Baan 22, 2930 Brasschaat, België
IMMO POINT - Entrez Vastgoed : Quality Real Estate
IMMO POINT - Entrez Vastgoed : Quality Real Estate
ENTREZ VASTGOED is een energiek vastgoedkantoor met een grote passie voor vastgoed ! We zijn uw partner voor VERKOOP, VERHUUR en voor een AANKOOP-BEGELEIDING. Eveneens het aanleveren van de verplichte attesten ( EPC - Elektrische keuring - Plaatsb..
Vrijwilligerslei 1, 2930 Brasschaat, België
International Business Assistance
International Business Assistance
I.B.A is een klein vastgoedkantoor in het hartje van Mariaburg – Brasschaat. Daar wij nooit teveel panden tegelijk in portefeuille nemen, creëren wij de mogelijkheid elk pand voor 100% op te volgen. Dit is een groot voordeel voor de..
Kapelsesteenweg 408, 2930 Brasschaat, België
Ressimmo
Ressimmo
Wij zijn een traditioneel bouwbedrijf opgericht in 1991. Elk jaar realiseren wij een 35 tal nieuwbouwwoningen en appartementen in de regio Antwerpen. Onze bouwprojecten zijn voorzien van een hoogwaardige afwerking, "sleutel op de deur&quo..
Lage Kaart 371, 2930 Brasschaat, België
Accent Real Estate Agents
Accent Real Estate Agents
Verkopen met accent vastgoed makelaars U eigendom verkopen? Dan heeft u zich te houden aan regelgevingen en voorschriften. U doet dan ook best beroep op een specialist zoals accent vastgoed makelaars. Accent vastgoed makelaars werkt strikt..
Bredabaan 458, 2930 Brasschaat, België
Antwerp Invest Solutions Bvba
Antwerp Invest Solutions Bvba
Invest Solution behoort tot een groep van gezonde patrimoniumvennootschappen. Voordeel voor de klant is dat we telkens kort op de bal kunnen spelen. Vanuit deze structuur helpen we onze partners bij:     het zoeken van inter..
Lage Kaart 437, 2930 Brasschaat, België
Cum Laude nv
Cum Laude nv
CUM LAUDE n.v., makelaar sinds 1989 en gevestigd te Brasschaat aan de Leopoldslei 7. Bij Cum Laude makelaars bent U aan het perfecte adres voor de aanschaf of de verkoop van uw onroerend goed; of het nu gaat over een villa, meesterwoning, bouwgron..
Leopoldslei 7, 2930 Brasschaat, België