Immokantoren in Ekeren en omgeving(18)

Oplettendheid en een goede service zijn belangrijke eigenschappen die van belang zijn wanneer u een immokantoor aanneemt. Het scheelt een hoop zorgen wanneer uw weet dat uw vastgoed in de handen zijn van ervaren makelaar. Onze vergelijkingsdienst is speciaal in het leven geroepen om u aan een zorgeloze verkoop of verhuur van uw immo te helpen.

Batimmo Vastgoed
Batimmo Vastgoed
Batimmo Vastgoed is een vaste waarde op het vlak van verkoop en verhuur van onroerend goed. Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat Batimmo vastgoed, onafhankelijk en erkend makelaar, garant staat voor tevredenheid. Vanuit het kantoor aan de Antw..
Antwerpsesteenweg 219, 2950 Kapellen, België
Verhelst Vastgoed Brasschaat
Verhelst Vastgoed Brasschaat
Bij Verhelst Vastgoed is uw vastgoed in bekwame handen! Een huis verkopen, dat doet u vast niet elke dag. Het is een grote beslissing met verstrekkende gevolgen en er komen heel wat formaliteiten bij kijken. Een partner die u met een gratis scha..
Kapelsesteenweg 432, 2930 Brasschaat, België
Vergimmo
Vergimmo
Vergimmo specialiseert zich in hoogkwalitatieve sleutel-op-de-deur appartementsbouw. Wij staan voor:     Topliggingen in de Antwerpse regio     Superieure bouwtechnische kwaliteit     Energiezui..
Antwerpsesteenweg 174, 2950 Kapellen, België
Group B bvba
Group B bvba
GROUP B was de eerste jaren vooral actief in bouw- en beleggingsprojecten en bedrijfsovernames in België en in Nederland. Sedert de jaren ’80 zijn de activiteiten verder uitgebreid naar bestaande woningen, villa’s en nieuwbouw ten..
Kapelsesteenweg 58, 2930 Brasschaat, België
Sinjoor Makelaars
Sinjoor Makelaars
Sinjoor makelaars verkopen veel en snel! Je ideale huis onderstreept je persoonlijkheid, het inspireert en geeft nieuwe energie. Sinjoor makelaars specialiseert zich in het bij elkaar brengen van de mens en zijn droomwoning. S..
Bredabaan 896, 2170 Merksem, België
Immo De Laet Ekeren
Immo De Laet Ekeren
Immo De Laet NV werd in 1996 opgericht en groeide sindsdien uit tot een begrip in de vastgoedwereld. Niet lang na de opening van de eerste vestiging te Ekeren, welke ondertussen verhuisde naar de Dorpstraat 9, werd er een tweede geopend te Schoten..
Dorpstraat 9, 2180 Ekeren, België

IMMO POINT - Entrez Vastgoed : Quality Real Estate
IMMO POINT - Entrez Vastgoed : Quality Real Estate
ENTREZ VASTGOED is een energiek vastgoedkantoor met een grote passie voor vastgoed ! We zijn uw partner voor VERKOOP, VERHUUR en voor een AANKOOP-BEGELEIDING. Eveneens het aanleveren van de verplichte attesten ( EPC - Elektrische keuring - Plaatsb..
Vrijwilligerslei 1, 2930 Brasschaat, België
International Business Assistance
International Business Assistance
I.B.A is een klein vastgoedkantoor in het hartje van Mariaburg – Brasschaat. Daar wij nooit teveel panden tegelijk in portefeuille nemen, creëren wij de mogelijkheid elk pand voor 100% op te volgen. Dit is een groot voordeel voor de..
Kapelsesteenweg 408, 2930 Brasschaat, België
Century 21 K.D. Concept
Century 21 K.D. Concept
U bent van harte welkom in ons CENTURY 21 K.D. Concept kantoor.   Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Wenst u uw eigendom te verkopen? Of wenst u gewoon meer informatie over de evolutie in de vastgoedmarkt of over de woningprijzen i..
Markt 9, 2180 Ekeren, België
Delta Data bvba
Delta Data bvba
..
Jan Van Puyenbroecklaan 91, 2900 Schoten, België
Ellex Vastgoedadvies BVBA
Ellex Vastgoedadvies BVBA
Sinds de oprichting van “Ellex vastgoedadvies” staan wij bekend als een klein kantoor, dat u uiterst persoonlijk en professioneel begeleidt. Of het nu gaat om aan- of verkoop, huur of verhuur of het beheer van mede-eigendommen, wij sta..
Klein Heiken 19, 2180 Ekeren, België
Global Sales
Global Sales
Domus immobilien is een dynamisch, professioneel erkend immokantoor met een hart voor vastgoed. Bent u koper of verkoper? Bij ons kan u terecht voor elk type vastgoed project ondersteund met correct advies. Dankzij onze gedrevenheid gaan wij tot h..
Donksesteenweg 212, 2930 Brasschaat, België
Hecerna, Immobilier
Hecerna, Immobilier
..
Charlottalei 21, 2930 Brasschaat, België
Janssen & Janssen Immobilien
Janssen & Janssen Immobilien
U wilt een pand verkopen of verhuren? Neem met ons contact op en wij maken een geheel vrijblijvende afspraak. Samen overlopen we wat de verkoop van uw eigendom omvat. Uiteraard starten wij met de waardebepaling en het opstellen van een verkoopplan..
Kapelsesteenweg 283, 2180 Antwerpen, België
MARYBURGH
MARYBURGH
Founded in 2009 by Donald Steynen, Maryburgh operates as a liaison between, on the one hand, institutional and private investors/landlords and on the other hand the multitude of real estate agencies operating in the Brussels office and light indus..
Korte Bist 34, 2180 Antwerpen, België
Maxnath
Maxnath
..
Anton Van de Veldelaan 34, 2900 Schoten, België
Neon Vastgoed
Neon Vastgoed
Verkopen of verhuren? NEON Vastgoed leidt je vlot door het hele proces. We bieden je: professioneel advies en maximale publiciteit, jarenlange ervaring en een frisse blik. Onze aanpak haalt het beste uit jouw pand. Een woning verkopen doe j..
Kapelsesteenweg 348, 2930 Brasschaat, België
Q-immo
Q-immo
Q-immo is een jong immokantoor medio 2009 opgestart door Ingeborg Lenssens, van opleiding Licenciate TEW. Na een 10-tal jaren bankervaring volgden jaren in de interieur-, styling- en restylingwereld. Met een passie voor wonen en verbouwen was de s..
Van Halmaelelei 18, 2930 Brasschaat, België