Immokantoren in Borsbeek en omgeving(60)

Oplettendheid en een goede service zijn belangrijke eigenschappen die van belang zijn wanneer u een immokantoor aanneemt. Het scheelt een hoop zorgen wanneer uw weet dat uw vastgoed in de handen zijn van ervaren makelaar. Onze vergelijkingsdienst is speciaal in het leven geroepen om u aan een zorgeloze verkoop of verhuur van uw immo te helpen.

Deb & Nes Real Estate
Deb & Nes Real Estate
Deb & Nes is een professioneel , dynamisch en meertalig vastgoedkantoor met 20 jaar ervaring in verkoop. Wij specialiseren in verkoop en verhuur van panden in België. Wij gaan wereldwijd op zoek naar vastgoed voor ons bestaande klient..
Van Eycklei 17, 2018 Antwerpen, België
Dewaele Deurne
Dewaele Deurne
Bij Dewaele | vastgoed met advies staat klantentevredenheid voorop. Wij stellen ons dan ook persoonlijk garant voor een optimale dienstverlening. Indien er zich toch problemen zouden voordoen zijn wij steeds bereid om naar jou te luisteren. Alvast..
Turnhoutsebaan 98, 2100 Deurne, België
Mopro Group NV
Mopro Group NV
Mopro Invest geeft monumentaal erfgoed oude luister terug. Wij zijn reeds jaren gespecialiseerd in de renovatie van exclusieve en historische panden in het centrum van Antwerpen. Ze zijn er nog volop historische monumentale gebouwen die in..
Oostenstraat 51, 2018 Borgerhout, België
Morel & Co
Morel & Co
Wij zijn gespecialiseerd in     aankoop van eigendommen     verkoop van gerenoveerde eigendommen ( eigen projecten )     verkoop van eigendommen voor particulieren     verhuur ..
Sint-Hubertusstraat 87, 2600 Berchem, België
Promocon vastgoed
Promocon vastgoed
U WENST TE VERKOPEN? GENIET VAN ONZE PLUSPUNTEN! GRATIS SCHATTING Gediplomeerde schatters geven u de realistische waarde van uw woning na een bezoek ter plaatse. NIET VERKOCHT = NIETS BETALEN Verkopen wij uw woning niet, dan die..
Karel de Preterlei 1, 2140 Borgerhout, België
Immo Vasta
Immo Vasta
Immovasta is een jong bedrijf met jarenlange know-how.  Drijvende kracht achter het geheel is een team van jonge, gedreven en gemotiveerde mensen, die reeds jarenlang met elkaar samenwerken. Constant op zoek naar vernieuwing. We geloven in on..
Kroonstraat 214, 2140 Borgerhout, België

CENTURY 21 Zakenkantoor B&D
CENTURY 21 Zakenkantoor B&D
U bent van harte welkom in ons CENTURY 21 Zakenkantoor B&D kantoor.   Bent u op zoek naar een nieuwe woning? Wenst u uw eigendom te verkopen? Of wenst u gewoon meer informatie over de evolutie in de vastgoedmarkt of over de woningp..
Herentalsebaan 2 , 2140 Borgerhout, België
Hugo Ceusters Antwerp
Hugo Ceusters Antwerp
De GROUP HUGO CEUSTERS - SCMS (HCS) is ontstaan uit de fusie tussen IMMOBILIËN HUGO CEUSTERS (met HUGO CEUSTERS BEHEER) en SCMS.   IMMOBILIËN HUGO CEUSTERS (IHC) / HUGO CEUSTERS BEHEER, de eerste zelfstandige onderneming spe..
Uitbreidingstraat 72, 2600 Berchem, België
Immo De Laet Berchem
Immo De Laet Berchem
Immo De Laet NV werd in 1996 opgericht en groeide sindsdien uit tot een begrip in de vastgoedwereld. Niet lang na de opening van de eerste vestiging te Ekeren, welke ondertussen verhuisde naar de Dorpstraat 9, werd er een tweede geopend te Schoten..
Grotesteenweg 152, 2600 Berchem, België
Meiboom Vastgoed
Meiboom Vastgoed
Wie geluk en voorspoed wil afroepen over zijn nieuwe woning plaatst volgens een aloude traditie een meiboom op de nok van het dak. Bij Meiboom Vastgoed streven we naar een gelukkige en voorspoedige verkoop, verhuur, aankoop of huur van uw vastgoed..
Lodewijk van Berckenlaan 167, 2140 Borgerhout, België
Ancimmo
Ancimmo
Kopen of verkopen? Woning, handelspand, overname van horeca en frituurzaak? Renovatie, verbouwing of herstelling van elektrische installaties? Ancimmo staat u graag bij met onze unieke uitgebreide diensten, zowel de makelaardij als aannemer/el..
De Coninckplein 30, 2060 Borgerhout, België
Eswe Nv
Eswe Nv
Wij verhuren huizen, studio's, appartementen en garageboxen. Op onze website vindt u het aanbod dat beschikbaar is - onmiddellijk of binnen een termijn van 3 maanden. ..
Bisschoppenhoflaan 370, 2100 Antwerpen, België
Quadrum Real Estate
Quadrum Real Estate
QUADRUM Real Estate is een jonge, dynamische organisatie gevestigd te Antwerpen, België. Het bedrijf is actief bij de bemiddeling van de aankoop-verkoop van onroerend goed in gans België alsook in het buitenland. Wij bieden een professio..
Italiëlei 112, 2000 Antwerpen, België
Quadrum Real Estate
Quadrum Real Estate
QUADRUM Real Estate is een jonge, dynamische organisatie gevestigd te Antwerpen, België. Het bedrijf is actief bij de bemiddeling van de aankoop-verkoop van onroerend goed in gans België alsook in het buitenland. Wij bieden een professio..
Italiëlei 112, Antwerpen, België
Vastgoed Gillis en Partners BVBA
Vastgoed Gillis en Partners BVBA
Sinds 2006 runt Philippe Gillis met veel enthousiasme en ambitie vastgoedkantoor Vastgoed Gillis. Hij begon in zijn eigen appartement, maar verhuisde al snel naar Berchem in 2007. Ben Vercammen vormt al vanaf de start de professionele steun en toe..
Gitschotellei 159, 2600 Berchem, België
Room to bloom
Room to bloom
Room to Bloom is een dynamisch, professioneel en welbekend kantoor gespecialiseerd in de verhuring van studentenkamers en studio's.   Je wilt graag in Antwerpen komen wonen en bent op zoek naar een leuk kot, een hippe kamer, studi..
Italiëlei 54, 2000 Antwerpen, België
AG VESPA
AG VESPA
AG VESPA is het autonoom gemeentebedrijf voor vastgoedbeheer en stadprojecten van de stad Antwerpen.  Het werd in 2003 opgericht als een bedrijf dat de gebouwen van de stad moest beheren en vooral verkopen. Ondertussen is AG VESPA uitgegroeid..
Paradeplein 25, 2018 Antwerpen, België
Goetstouwers estate Deurne
Goetstouwers estate Deurne
De 7 troeven van Goetstouwers Immobiliën uitstekende service Gratis schatting, 'no cure, no pay', deskundig advies. Onze klantvriendelijke aanpak brengt kopers en verkopers samen die achteraf tevreden terugkijken op hun (ver)k..
Turnhoutsebaan 121, 2100 Deurne, België
03 Beheer
03 Beheer
03beheer bvba is gevestigd aan de Belgiëlei 182 te 2018 Antwerpen en staat als syndicus garant voor het beheer van een 5000-tal appartementen, studio’s, kantoren en winkels in Antwerpen en de ruime omgeving. 03beheer bvba is lid ..
Belgiëlei 182, 2018 Antwerpen, België
Housing Beheer nv
Housing Beheer nv
U vindt de kantoren van Lamy Belgium in hartje Antwerpen en in Brussel (Ukkel, Sint-Lambrechts-Woluwe en Sint-Agatha-Berchem). Lamy Belgium is een dochteronderneming van Nexity, een vastgoedgigant in Frankrijk. Plaatselijke kantoren beteken..
Plantin en Moretuslei 12, Antwerpen, België